Betöltés...

Kétoldalas alkoholos marker készlet hordtáskával és állvány - 168 db

Ár: 12.990 Ft

A kétoldalas markerek intenzív színekkel serkentik kreativitását!

168 db élénk színű marker nagyszerű ajánlat minden művész, diák vagy irodai dolgozó számára. Rajzolhat, írhat, illusztrálhat, vázolhat, árnyékolhat, tervezhet, színezhet stb.

A megfelelően kiválasztott hegy biztosítja a rajz részletességét vagy jobb lefedettségét. A legjobb minőségű tinta ( 30%-kal nagyobb kapacitású, mint a hagyományos jelölők), amely jól keveredik és gyorsan szárad, gondoskodik arról, hogy rajzai lenyűgözőek legyenek.

A kényelmes fogantyúnak köszönhetően sok órányi festés sem fárasztja a kezét.

A készlet tartalmaz egy táskát, amelyben a jelölők a munka befejezése után tárolhatóak. A készlet tartalmaz egy műanyag állványt, amely kényelmes kiegészítő lesz a festés során. Minden marker kéznél lesz, szépen elrendezve a megfelelő rekeszben. Ezenkívül a táska, amelybe a markerek be vannak csomagolva, kiválóan alkalmas arra, hogy magával vigye az egész készletet.

A készlet alkalmas gyerekeknek, diákoknak, felnőtteknek, művészeknek stb.

Pontosan a rajzok segítségével tud egy gyerek megmutatni mindent, amit szavakkal nem lehet átadni. Amikor rajzol, a kezét és az agyát használja, amely koordinálja a kéz teljes mozgását, ami meghatározza a munka pontosságát. Amikor rajzot készítünk, a gyakorlatban eddzük az agyat .

A rajz a kézi készségek fejlesztésének egyik módszere gyermekeknél és felnőtteknél.

A rajz kontúrjainak kitöltése fejleszti a motoros képességeket. Emellett fejleszti a képzeletet és a fantáziát.

Az egyszerű rajzolás a gyermek önbecsülését is erősíti, ennek köszönhetően hisz önmagában és képességeiben, ami felbecsülhetetlen a társadalmi életben.

Rajzolhat, színezhet is gyermekével, elvégre az együtt töltött idő döntő a megfelelő fejlődéséhez.

A készlet tartalma:

hordtáska
168 db kétoldalas marker
műanyag tároló állvány

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétoldalas alkoholos marker készlet hordtáskával és állvány - 168 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: