Betöltés...

Hangvezérelt digitális mini felvevő, Z13, 16gb memória, 200 óra tárhely

Ár: 20.644 Ft

Hangvezérelt hangrögzítő: Az EJ Products Z13 intelligens, hangvezérelt rögzítéssel rendelkezik, 7 különböző hangdecibelszinttel. Ha a hang meghaladja a 25dB-t, akkor automatikusan rögzít, ha nincs hang, leállítja a felvételt és elmenti a fájlokat. Indítsa el gyorsan a felvételt egyetlen gombbal, nincsenek bonyolult lépések, könnyen használható, azonnal rögzítheti a fontos tartalmat! Széles körben használják az osztálytermekben és a nyelvtanulásban. (Ez a funkció alapértelmezés szerint le van tiltva, és be kell állítani.)


Azonnali hanglejátszás: Az EJ Products Z13 digitális felvevő beépített HD hangszórókkal rendelkezik, amelyek fejhallgató csatlakoztatása nélkül, közvetlenül képesek lejátszani a felvételeket vagy a zenét. Csatlakozhat a számítógéphez, hogy importálja kedvenc zenéit, és MP3-lejátszóként használja. Ha egyedül szeretne csendben zenét hallgatni, csatlakoztathat fejhallgatót, és élvezheti az idejét. Tökéletes családoknak, utazásnak vagy szabadtéri sportoknak .

Kiváló minőségű felvétel: Felvevőnk a legújabb intelligens zajcsökkentő technológiát alkalmazza, távolabbi, alacsonyabb és tisztább hangot képes rögzíteni, kiváló minőségű 1536 Kbps hangot biztosítva, amely 360 ° -os felvételt érhet el anélkül, hogy aggódnia kellene a távoli hang elvesztése miatt. Az automatikus mentés alacsony akkumulátorszintre funkcióval az adatgyűjtő automatikusan elmenti a felvételeket, ha az akkumulátor töltöttsége 5% alá csökken. Alkalmas nagy konferenciákhoz és előadásokhoz.


Dedikált fejhallgató : Az audio felvevő csak a dedikált fejhallgatónkat használhatja, amely lehetővé teszi a hang megváltoztatását, lejátszását és szüneteltetését, a hangerő növelését és csökkentését stb. Minden felvevőhöz két dedikált fejhallgató tartozik, kérjük, tárolja őket megfelelően, hogy elkerülje a sérülést vagy veszteséget. Különleges figyelmeztetés : kérjük, vegye figyelembe, hogy más fejhallgatóval nem hallgathat felvételeket vagy zenét!


Több forgatókönyv: Az EJ Products Z13 hordozható felvevő 16 GB nagy kapacitású memóriával rendelkezik, és akár 200 órányi felvételi fájlt is képes tárolni, valamint USB-meghajtóként használható fájlok tárolására és biztonsági mentésére. Stílusos és tartós alumínium házban van, beépített mágnesekkel, könnyen rögzítheti a magnót bármilyen fémfelületre, például asztalokra, autósülésekre és így tovább. A mini méret kényelmesebb, lehetővé teszi az órákon, találkozókon, tárgyalásokon, munkában és személyes használatban történő rögzítést.

A hordozható felvevőt kifejezetten előadások közbeni jegyzetelésre, személyes emlékeztetők rögzítésére, interjúk rögzítésére és így tovább tervezték. Digitális felvevőnk nagyszerű ajándék diákoknak, időseknek, tanároknak, íróknak, bloggereknek, üzletembereknek és még sok másnak.





EJ Products Z13 Digitális 16gb felvevő :


● Egy gomb a felvétel elindításához, a kék jelzőfény villog és elindítja a felvételt.


● Állítsa be a hanggal aktivált felvételt az Ön igényeinek megfelelően, hogy csökkentse a fájl üres helyeit.


● Az érzékeny kettős mikrofonok és az intelligens zajcsökkentés kiváló minőségű hangot biztosít.


● Beépített HD hangszóró, közvetlenül lejátszhatja a felvételt, vagy importálhat zenét lejátszás céljából.


● Nagy, 16 GB-os tárolókapacitás és TF-kártya nem szükséges, USB-meghajtóként használható.


● A teljes feltöltés csak 2 órát vesz igénybe, a teljes feltöltés után 48 órán keresztül folytatja a felvételt.


● Csak 0,99 cm vastag és 22,6 g súlyú, a mini méret kényelmesebb hordozni.
*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hangvezérelt digitális mini felvevő, Z13, 16gb memória, 200 óra tárhely" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: