Betöltés...

Digitális hangrögzítő, H-R510, hangaktiválás, MP3, zajcsökkentés, 16 GB memória, 20 órás akkumulátoros üzemidő, 192 óra felvétel

Ár: 36.471 Ft

Fedezze fel a H-R510 digitális hangrögzítő sokoldalúságát és kiemelkedő teljesítményét. Olyan fejlett funkciókkal van felszerelve, mint az MP3-lejátszó és a zajcsökkentés, tiszta és problémamentes felvételi élményt nyújt. Nagyvonalú, 16 GB-os memóriájával és matt fekete elegáns kialakításával tökéletes választás azok számára, akik értékelik a minőséget és a stílust.Ezt a digitális felvevőt a következőkre használhatja:



Információk rögzítése értekezleteken vagy konferenciákon, ügyelve arra, hogy ne maradjon le egyetlen fontos információról sem.


Az ügyfelekkel folytatott interjúk vagy megbeszélések dokumentálása jövőbeli hivatkozási vagy jogi célokra.


Leckék vagy előadások rögzítése, hogy segítsen a tananyagok áttekintésében szabadidejében.


A nap folyamán eszébe jutó ötletek és gondolatok rögzítése, hogy később hozzáférjenek.


Hallgassa kedvenc zenéit szünetekben a beépített MP3 lejátszó funkciónak köszönhetően.



Akár diák, akár szakember, akár csak felvételi rajongó, ez a digitális felvevő nélkülözhetetlen eszköz a célok eléréséhez.

A zajcsökkentésnek és az 50 méteres távolságból történő felvételnek köszönhetően a hangfelvétel tiszta.A hatékony zajcsökkentéssel ez a készülék lehetővé teszi, hogy különböző környezeti körülmények között rögzítsen a hangminőség befolyásolása nélkül. Az akár 50 méteres távolságból érkező hangok rögzítésének képességével egyértelműen és pontosan rögzítheti az eseményeket, beszédeket vagy más fontos hangokat, függetlenül attól, hogy felvétel közben hol tartózkodik.Automatikus és hangvezérelt felvétel

Ha a hangfelvétel engedélyezve van, ez az eszköz szükségtelenné teszi a felvételek manuális leállítását és elindítását. Nincs több suttogás vagy néma szünet a felvételeken, így minden fontos pillanatot megörökíthet.

Ezenkívül az automatikus felvétellel könnyedén beállíthatja a felvételek kezdési és befejezési idejét. Ez megadja a szabadságot, hogy a felvételeket kihangosítva kapja anélkül, hogy manuálisan be kellene avatkoznia a felvételi folyamatba. Ideális megoldás beszélgetések, találkozók vagy egyéb események rögzítésére anélkül, hogy folyamatosan a gomboknál kellene ülnie.

A modern megoldás
Háttérzajcsökkentés
Ez az eszköz lehetővé teszi a felvételek világos és pontos rögzítését és lejátszását, függetlenül a környezettől vagy a kontextustól. Mondjon búcsút a papírnak és a ceruzának, és használja a modern technológiát, hogy hatékonyabban és kényelmesebben rögzíthesse és őrizhesse meg a fontos információkat. Ezzel a felvevővel arra összpontosíthat, ami igazán számít, anélkül, hogy aggódnia kellene a részletek manuális feljegyzése miatt, vagy elvonná a figyelmét a fontos megbeszélésekről és prezentációkról.

Intelligens digitális hangrögzítő

A hangvezérelt digitális hangrögzítővel többé nem kell attól tartania, hogy lemarad egy fontos pillanatról az órák, értekezletek, koncertek vagy konferenciák során. Ezt az intelligens eszközt úgy tervezték, hogy automatikusan elindítsa a felvételt, amikor hanghangokat észlel, így nincs szükség a felvétel gombok kézi megnyomására. Akár egy animált beszélgetés közepén van, akár egy lebilincselő beszédet hallgat, digitális felvevője mindig ott lesz, hogy minden szót és minden hangjegyet rögzítsen.

A kivételes hangminőségnek és a hatékony zajcsökkentésnek köszönhetően bármilyen környezetben tiszta, olvasható felvételeket készíthet. Az iskolai vagy egyetemi osztályzatoktól kezdve a kulcsfontosságú üzleti feljegyzésekig vagy a különleges eseményekből származó értékes emlékekig ez a magnó lehetővé teszi az információk egyszerű és egyértelmű megőrzését és elérését.

Könnyen használható és kényelmesen hordozható, ez a felvevő tökéletes társ mindazok számára, akik életük fontos pillanatait szeretnék rögzíteni és áttekinteni. Soha ne hagyjon ki egyetlen fontos hangot vagy szót sem – a hanggal aktiválható digitális felvevő ideális választás annak biztosítására, hogy mindig hozzáférjen a szükséges információkhoz.
A csomag tartalma:
1 x hangrögzítő
1 x fejhallgató
1 x USB töltőkábel

Funkciók:
Egy kattintásos regisztráció/tárolás
Nagy érzékenységű sztereó mikrofon, sztereó felvétel/lejátszás
Támogatja az A-B ismétlési funkciót
Változtatható sebességű lejátszás
Automatikus zajcsökkentés támogatása
A gyári alapbeállítások formázásának és visszaállításának támogatása
Felvételi formátum: MP3, WAV
Zenei formátum: MP3 / WAV / FLAC / WMA / APEFelvételi kapacitás 192 óraAutonómia 20 óra
Többnyelvű lehetőségek
A felvételi fájl automatikus mentése alacsony akkumulátor esetén
Hi-Fi felvétel 1536 kbps sebességgel
Automatikus indítás (automatikus indítás és ütemezett felvétel az idő beállításával)
Intelligens ütemezett leállítás támogatása 0 és 99 perc között
Kapcsolható titkosítási funkció
Felvétel 50 méter távolságból (rögzítheti, amit hall)
Hangvezérelt felvétel
Támogatás az e-könyvek olvasásához
Támogatás a rögzítési felügyeleti funkcióhoz
Támogatás a számítógépre / mobiltelefonra történő letöltéshez

Paraméterek:
1,1 x 0,96 x 0,64 hüvelykes LCD képernyő
Cinkötvözet anyaga
Méretek kb. 8 x 2,6 x 0,9 cm / 3,15 x 1,02 x 0,35 hüvelyk
Nettó tömeg 26 gr
A külső memória TF kártya nem támogatott
Beépített, nagy sűrűségű, 240 mAh-s lítium-polimer akkumulátor kapacitás
Töltési idő: 2 óra
MP3 fájl 32KBPS, 64KBPS, 128KBPS, 192KBPS
WAV fájl 256KBPS, 512KBPS, 768KBPS, 1024KBPS, 1536KBPS
Win98 operációs rendszer, Windows XP, Windows 7, Windows 8, MAC OS rendszerhez

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megvásárolja ezt az intelligens digitális felvevőt! Ügyeljen arra, hogy soha többé ne hagyjon ki egyetlen fontos pillanatot sem!*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Digitális hangrögzítő, H-R510, hangaktiválás, MP3, zajcsökkentés, 16 GB memória, 20 órás akkumulátoros üzemidő, 192 óra felvétel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: