Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 Levegőminőség és zajérzékelő

Ár: 38.060 Ft

A nagy koncentrációjú széndioxid negatív kihatással van a jóllétére. Ilyenkor levertséget érez, nehezebbé válik a koncentrálás, és fejfájás vagy akár migrén is előfordulhat. Ha a helyzet hosszabb időre irányíthatatlanná válik, a levertség súlyosbodhat, de akár a krónikusfáradtság-szindróma egyéb tüneteit is érezheti. Mindezt amiatt, hogy elfelejtjük időben átszellőztetni a szobát. A Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 kifejezetten a CO2-szintek figyelésére tervezett eszköz, amely kényelmét még komfortosabbá varázsolja. The Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 levegőminőség-érzékelő egy „okos” CO2-érzékelő, amelyet a Smart Life/Tuya Smart mobilalkalmazás segítségével tud beállítani. A kapcsolat wifi-n jön létre. Az eszköz a CO2-szintről a háttérfény színének változtatásával riaszt: zöld – kiváló, sárga – a helyzet figyelmet igényel, valamint piros – azonnal cselekednie kell. Amint a CO2-szint kritikussá válik, az eszköz riasztásképp sípolni kezd. A levegőminőség-érzékelő tölthető akkumulátorról működik.A hálózati adapter (nem tartozék) szükséges az eszköz töltéséhez.
Használhat okostelefon-töltőt is.Főbb jellemzők:A háttérfény színének változása a CO2 koncentrációjától függAmikor a CO2-szint kritikussá válik, egy riasztó kapcsol beA Smart Life/Tuya Smart mobilalkalmazással kompatibilis wifi-modulÚjratölthető akkumulátorról működikA készlet a következőket tartalmazza:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air PRO DM20 Levegőminőség és zajérzékelő" című hirdetést látja. (fent)