Betöltés...

Manhattan 179768 2D Wireless vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 176.140 Ft

Ez a vezeték nélküli Manhattan 2D vonalkód-leolvasó belépő szintű megoldás a kiváló minőségű szkenneléshez, amely elősegíti a rutintranzakciók javítását, a papíralapú folyamatok automatizálását és a termelékenység növelését. 2D leolvasó motorja sebességet, pontosságot és nagyobb tűréshatárt kínál a népszerű 1D és 2D vonalkódok megbízható olvasásához és jelentéséhez, beleértve a UPC/EAN-t, a QR-kódokat és egyebeket.
A könnyen kivitelezhető és egyszerűen használható vonalkód-leolvasó beépített billentyűzet-ék dekódert tartalmaz, amely a beolvasott adatokat egy aktív alkalmazásba küldi, ahol úgy tűnik, mintha manuálisan vagy közvetlenül begépelték volna. Töltőalapjának sokoldalú USB-csatlakozása bonyolult telepítés nélkül integrálható a legtöbb PC-vel. Az akár 250 mm-es (9,84 hüvelyk) pontos olvasási tartományával és az alaptól számított 80 m-es vezeték nélküli technológiai hatótávolságával a Manhattan 2D vonalkódolvasó praktikus napi szkennelési megoldást kínál az értékesítés helyén. , postai, vendéglátási, utazási, szállítási, raktározási, irodai és egyéb kereskedelmi és ipari alkalmazások a kézi adatbevitel minimalizálása, a tranzakciók felgyorsítása és a hibák csökkentése érdekében. Az IP42-es besorolása azt jelenti, hogy a szkenner védett a vízpermet és a por ellen.Gyorsítja az adatbevitelt, csökkenti a hibákat és javítja a hatékonyságot – ideális kiskereskedelmi tranzakciókhoz és automatizált folyamatokhozVezeték nélküli technológia közvetlen rálátással a fő eszköztől egészen 80 m-ig (264 láb)Billentyűzet ékdekódoló, amely lehetővé teszi a beolvasott adatok megjelenítését, mintha közvetlenül a billentyűzetről írták volna beA széles szkennelési mező gyors, pontos leolvasást tesz lehetővé akár 250 mm-re (9,84 hüvelyk) isSzámos népszerű 1D és 2D szimbólumot észlel, beleértve a UPC-t, az EAN-t és még sok mástIP42 besorolás a vízpermet és por elleni védelem érdekébenEgyszerű telepítés és használat szoftver vagy speciális képzés nélkül

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Manhattan 179768 2D Wireless vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)