Betöltés...

Manhattan 179775 2D Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 63.770 Ft

A Manhattan 2D vonalkód-leolvasó precíz és villámgyors beolvasást tesz lehetővé számos alkalmazáshoz a rutintranzakciók javítása, a papíralapú folyamatok automatizálása és a termelékenység növelése érdekében. Gyors és megbízható beolvasást tesz lehetővé, nagyobb toleranciával és távolsággal az általános 1D és 2D vonalkódokhoz, mint például UPC/EAN, Code 128, QR kódok és még sok más.
Ez a vonalkód-leolvasó ugyanolyan egyszerűen telepíthető, mint a használata, az integrált billentyűzet-ék dekóder a beolvasott adatokat egy aktív alkalmazásba küldi, ahol azok úgy jelennek meg, mintha kézzel, közvetlenül a billentyűzetről írták volna be. Külső tápegység nélkül, de az USB interfészen keresztüli tápellátással és akár 250 mm-es szkennelési hatótávolsággal a Manhattan 2D vonalkód-leolvasó ideális mindennapi használatra üzletekben, postahivatalokban, éttermekben, utazási és szállítási cégekben, raktárakban és egyéb kereskedelmi és ipari alkalmazások.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Manhattan 179775 2D Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: