Betöltés...

Newland MT93 Megattera Standard ipari PDA

Ár: 269.520 Ft

Erőteljes teljesítményA 2,2 GHz-es nyolcmagos processzorral és a robusztus 4 GB RAM-mal meghajtott MT93 Megattera Standard könnyedén megbirkózik több feladattal. Az Android 13 operációs rendszert futtató és GMS-t használó eszköz nemcsak megerősíti a biztonsági intézkedéseket, hanem gördülékenyebb és hatékonyabb működést is garantál.

Intuitív és kényelmes kialakításAz MT93 Megattera Standard a fejlett funkcionalitást felhasználó-központú kialakítással ötvözi. Az MT93 a könnyű kialakítás és a masszív tartósság kombinációjával büszkélkedhet. Felhasználóbarát, 5,5 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, akárcsak a hagyományos okostelefon. Az MT93 Megattera Standard szögletes leolvasó motorral rendelkezik, és kényelmesebbé teszi a munkafolyamatot, hatékonyan minimalizálva a hosszan tartó szkennelési tevékenységgel járó fáradtságot és kényelmetlenséget.

Nagy pontosságú vonalkód szkennelésTapasztalja meg a páratlan szkennelési pontosságot a nagy felbontású megapixeles lapolvasó motorral. A készülék tetején kényelmesen elhelyezve megkönnyíti a gyors és pontos beolvasást. Aktiválja egy egyszerű érintéssel a képernyőn, vagy egy fizikai oldalsó gomb megnyomásával az erőfeszítés nélküli célzás és lövés szkenneléshez. Kevesebb hibát követhet el az Acuscan funkcióval, amely biztosítja, hogy a megfelelő vonalkódokat olvassa be még akkor is, ha szorosan egymás mellett vannak.

Megszakítás nélküli termelékenységA robusztus, 5000 mAh-s akkumulátorral büszkélkedő MT93 Megattera Standard a teljes műszakban akár 10 órán keresztül is megszakítás nélkül biztosítja a munkát! Még több erő kell? Egyszerűen cserélje ki az akkumulátort a megszakítás nélküli munkafolyamat és az állásidő csökkentése érdekében.

Tartósra építveAz MT93 Megattera Standard kifejezetten arra készült, hogy az igényes munkakörnyezetekben is boldoguljon. Az IP65-ös besorolású, és akár 1,5 méteres magasságból is sikeresen átesett ejtési teszteken, ezt az eszközt úgy tervezték, hogy elviselje a mindennapi műveletek kihívásait.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Newland MT93 Megattera Standard ipari PDA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: