Betöltés...

Zebra MC9401-0G1R6DSS-A6 ipari PDA

Ár: 1.228.210 Ft

Közel ötmillió MC9000 sorozatú, rendkívül robusztus mobil számítógép segített a folyamatok egyszerűsítésében és hibamentességében a legnehezebb környezetekben is – a gyártástól és a raktározástól a kikötőkig, gyárakig és kiskereskedelmi üzletekig. Ennek a rendkívül sikeres kézi hordozható számítógép-családnak a következő fejlesztése, az MC9400/MC9450. A legújabb mobiltechnológiákkal megtöltött eszközök gyorsabbak, készen állnak az ipari alkalmazások új generációjának meghajtására. A szkennelés egyszerűbb a világ legnagyobb szkennelési tartományával – a kézben lévőtől a 30,5 m-nél nagyobb távolságig. A Wi-Fi 6E, valamint a privát és nyilvános 5G segítségével pedig a ma elérhető leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokat érheti el – emellett a vezeték nélküli hálózatok egyszerű és költséghatékony kiterjesztése a legkiterjedtebb beltéri és kültéri létesítményekre is.

Privát és nyilvános 5G új, költséghatékony vezeték nélküli lehetőségek
Ezek az első fegyverszerű eszközök, amelyek privát és nyilvános 5G vezeték nélküli adatkapcsolatot kínálnak, új megfizethető vezeték nélküli hálózati lehetőségeket hozva a kiterjedt kültéri és beltéri környezetbe. A két SIM-kártya opcióval nano SIM és eSim egyszerre támogathatja a privát és nyilvános 5G kapcsolatokat a hálózati redundanciához, vagy telepíthet különböző vezeték nélküli hálózatokat az üzlet különböző területein.

Wi-Fi 6E maximális sebesség és teljesítmény bel- és kültéren
Használja ki a leggyorsabb elérhető Wi-Fi-kapcsolatot, a Wi-Fi 6E-t.
A négyszeres sávszélesség és kapacitás, háromszoros sebesség és akár háromszoros rendelkezésre álló spektrum révén dolgozói megbízható és azonnali reakcióidőt kapnak az alkalmazásokhoz, növelve a termelékenységet és a munkafolyamat hatékonyságát.

A legújabb fejlett szkennelési technológia
Adjon dolgozóinak páratlan szkennelési tartományt az IntelliFocus TM technológiás új SE58 Extended Range Scan Engine segítségével. Olvassa be a kézben lévő vonalkódokat több mint 100 láb/30,5 m távolságra lényegesen távolabb, mint bármely piacon kapható szkenner. Az innovatív zöld lézeres célzó pedig akár hétszer jobban látható, mint a tipikus piros célzópont, így egyszerűvé válik a raktári polcokon lévő tételek beolvasása.

Biometrikus arcfelismerés
A dolgozók könnyen hozzáférhetnek az eszközökhöz, Ön pedig nyugodt lehet, hogy az eszközhöz csak az előzetesen engedélyezett felhasználók férhetnek hozzá, így kiküszöbölhető a megosztott vagy feltört jelszavak kockázata.

Páratlan kamera technológia
A nagy felbontású előlapi kamera ideális videó alapú együttműködéshez. Az osztály legnagyobb felbontású, HDR funkcióval rendelkező hátlapi kamerája pedig rendkívül részletgazdag fényképeket biztosít, amelyek ideálisak a beérkező sérült szállítmányok dokumentálásához, minőségellenőrzéshez és egyebekhez.

A folyamatok automatizálása egyszerűen az OCR Wedge segítségével
Egyetlen gombnyomással rögzítheti a szállítókonténer-azonosító számokat, a gumiabroncs-azonosító számokat (TIN-számokat), a járműazonosító számokat (VIN-számokat) és még sok mást – ideális gyártóüzemekben, gyárakban, kikötőkben és raktárakban.

Fejlett megjelenítési technológia ipari környezetekhez
A nagy, 4,3 hüvelykes kijelző jól látható bel- és kültéren, nedvesen is működik, és könnyen használható még vastag kesztyűben is.

Masszív és szinte mindenre kész
Az MC9400 és MC9450 a legnehezebb környezetekhez készült. Sáros? Csak tömítse le. Vízbe merülve? Nem kell aggódni, vízálló. A Zebra legkeményebb leejtési és bukótesztjével ezek az eszközök képesek kezelni az elkerülhetetlen mindennapos betoneséseket kikötőkben, udvarokban, gyártóüzemekben és egyebekben. A két legsebezhetőbb funkciót pedig Corning Gorilla Glass védi a maximális karc- és törésállóság érdekében – a kijelzőt és a lapolvasó ablakot.

Adóvevõ és biztonságos szöveges üzenetküldés engedélyezése
Csatlakoztassa a munkaerőt a push-to-talk és a szöveges szolgáltatások segítségével, hogy lehetővé tegye az azonnali együttműködést és kommunikációt. A hangszóró, a mikrofon, a belső PTT hangszóró és a Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató minőségi hangot biztosít minden PTT-hívásnál. És megoszthat fájlokat és képeket egyéni vagy csoportos csevegésben.

PowerPrecision+ fejlett akkumulátor technológia
A PowerPrecision+ akkumulátorokat úgy tervezték és gyártották, hogy kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és biztonságot nyújtsanak. A valós idejű akkumulátorstatisztikák láthatósága megkönnyíti az olyan akkumulátorok észlelését és cseréjét, amelyek már nem bírják a teljes töltést, így védi a termelékenységet. Az akkumulátorok mindig készen állnak a gyorstöltésre. A hot swap támogatással menet közben cserélje ki az akkumulátorokat adatvesztés nélkül. A leejtési és felborulási tesztet pedig a behelyezett akkumulátorral végzik el, biztosítva, hogy az akkumulátorok ugyanolyan masszívak legyenek, mint a készülékei.

Nincs több elveszett eszköz
Az új BLE akkumulátorral és a Mobility DNA Device Tracker funkciójával könnyedén megtalálhatja az eszközöket még akkor is, ha ki vannak kapcsolva vagy alacsony a fogyasztásuk.

Mobilitási DNS
Egyszerűsítse le a Zebra mobileszközök birtoklásának minden szempontját a Mobility DNA segítségével, amely egy átfogó alkalmazásgyűjtemény, amely számos ingyenes eszközt tartalmaz. Tegye egyszerűbbé az eszközkezelést az IT-személyzet számára. Adjon a dolgozóknak időtakarékos funkciókat, amelyek javítják a termelékenységet és a munkafolyamat hatékonyságát azáltal, hogy a Zebra eszközöket még könnyebben használhatják.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra MC9401-0G1R6DSS-A6 ipari PDA" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések