Betöltés...

Zebra WLMT0-H20B6BCJ1-A6 Mobil adatgyűjtő terminál

Ár: 353.840 Ft

A Zebra HC20 egy mobil számítógép, amelyet egészségügyi szakemberek számára terveztek a betegellátás színvonalának emelésére és a műveletek egyszerűsítésére.
A Wi-Fi 6 kapcsolattal büszkélkedő mobil számítógép számos alapvető funkcióval ruházza fel az egészségügyi dolgozókat a betegellátás hatékonyságának, pontosságának és általános minőségének javítása érdekében.
A Zebra HC20 egészségügyi minőségű műanyagokból készült, garantálva az ellenálló képességet az igényes klinikai környezetben.
Ergonómikus kialakítása tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és a kényelem között, így az egészségügyi dolgozók zsebbe helyezhető eszközt biztosítanak, amelyet könnyű hordozni, használni és fertőtleníteni.
A HC20 cserélhető akkumulátora lehetővé teszi a megszakítás nélküli működést a legforgalmasabb műszakokban.
A dedikált vészhelyzeti figyelmeztető gomb azt is biztosítja, hogy az egészségügyi dolgozók kritikus helyzetekben gyorsan segítséget tudjanak hívni, ezzel is elősegítve a betegek biztonságát.
A Zebra HC20 segítségével Ön egy egészségügyi mobil számítógépbe fektet be, amely több, mint egy eszköz megbízható partner a kivételes betegellátásban és az általános egészségügyi eredmények javításában.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra WLMT0-H20B6BCJ1-A6 Mobil adatgyűjtő terminál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: