Betöltés...

Datalogic PM9600-SR433RBK10 Kézi vonalkódolvasó - Sárga/Fekete

Ár: 511.130 Ft

VONALKÓDOLVASÁS NAGY TÁVOLSÁGBÓL IS? IGEN!
A Datalogic PowerScan PM9600 vonalkódolvasó két féle optikával elérhető a gyártó kínálatában, választható standard (SR) és High Performance (HP) olvasófejjel felszerelt eszköz is. Az SR modellek 175 cm, míg a HP típusok 242,9 cm maximális olvasási távolsággal rendelkeznek, ezzel kompromisszummentesen kielégítve az eltérő felhasználási igényeket. A Datalogic PowerScan PM9600 gyorsan és hatékonyan dekódol minden ismert 1 és 2 dimenziós vonalkódot még rossz minőség nyomtatás, kopás vagy sérülés ellenére is.
A Datalogic PowerScan PM9600 vonalkódolvasó WiFi segítségével vezeték nélküli használatot kínál, optimális körülmények között akár 100 méteres hatótávolságot garantál! Opcionálisan választható 4 vagy 16 gombbal felszerelt típusok is, amelyek tovább növelik a munkafolyamatok hatékonyságát.

KIHÍVÁSOKRA TERVEZVE!
A Datalogic PowerScan PM9600 vonalkódolvasót magas védelemmel látták el, hogy ellenálljon a zord ipari környezet ártalmaival szemben. A készülék tokozása IP67 szintű védelmet nyújt a szálló por és víz ellen. Gyártói tesztek alapján pedig 50 alkalommal is ellenáll a 2 méteres magasságból történő zuhanásnak is.
A Datalogic PowerScan PM9600 vonalkódolvasót akár hűtőházakban is használhatja ugyanis -20°C-tól +50°C-ig nem okoz benne kárt a hőmérséklet ingadozás.

VÁLTSON ZÖLDRE A DATALOGIC OLVASÓIVAL!
A Datalogic PowerScan PM9600 vonalkódolvasóba szintén helyet kapott a Datalogic által szabadalmazott GreenSpot technológia, amely a sikeres olvasások után egy zöld pont kivetítésével biztosítja a felhasználót a dekódolás eredményéről, így lehetővé téve, hogy zajos ipari környezetben is könnyedén meggyőződhessen a precíz munkavégzéséről.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic PM9600-SR433RBK10 Kézi vonalkódolvasó - Sárga/Fekete" című hirdetést látja. (fent)