Betöltés...

Zebra DS2278 Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 85.820 Ft

Az autoID területén piacvezető amerikai Zebra Technologies belépő szintű vonalkódolvasóinak legkedvezőbb ár/érték arányú termékcsoportja az LS/LI/DS2208 család, melynek legújabb tagja az általános felhasználásra szánt, area imager optikával és Bluetooth vezeték nélküli interfésszel a Zebra DS2278.
A DS2278 szkenner a világ egyik legsikeresebb Symbol (Motorola) LS2208-as vonalkódolvasójának (több, mint 8,5 millió eladott db) újragondolt verziója, melyet a gyártó egy- és kétdimenziós kódok irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolására fejlesztett ki, egyesítve elődjének kedvező árfekvését, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait.

Napjainkban egyre jobban elterjed a 2 dimenziós vonalkódok (pl. QR kód, PDF kód) alkalmazása. A Zebra DS2278 area imager PRZM Intelligent Imaging technológia eléri vagy meghaladja a termelékenységet a lézer szkennerekkel szemben, valamint hosszú távon további alacsonyabb költséget és nagyobb megbízhatóságot nyújt.
A digitális képalkotó eljárásnak köszönhetően a Zebra DS2278 alkalmas fényes felületekről történő kódolvasásra, valamint képes vonalkódokat leolvasni akár LCD vagy mobiltelefon kijelzőjéről is. Igen jó teljesítménnyel használható például e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy mobilon tárolt hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő applikációknál.

A Zebra DS2278 kiváló olvasási technikája lehetővé teszi az akár 36,8 cm-es olvasási távolságot (függ a kód méretétől, minőségétől és a környezeti körülményektől). Az olvasóhoz opcionálisan állvány vásárolható, melynek segítségével át lehet váltani kézkímélő, prezentációs olvasási módba. A DS2278 alacsony fogyasztású Bluetooth 4.0 rádiós interfészen keresztül kommunikál, így nincs szükség vezetékes kapcsolatra! A szkenner szabadon mozgatható (max 10 méteres távolságból is olvas jeleket, nyílt terepen) ami biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát (tápellátása 100.000 olvasásra elegendő 10 olvasás/perc, vagy 60.000 olvasásra elegendő 60 olvasás/perc esetén).

A multi-interfész kialakítású "plug and play" Zebra DS2278 vonalkódolvasó automatikusan felismeri az interfészeket és beállítja magát a megfelelőhöz, megkönnyítve ezzel a telepítés folyamatát - így egyszerűen csak a kábel cseréjével változtatható, hogy USB, RS232 vagy billentyű porton keresztül csatlakoztatjuk a host-hoz. A DS2278 kiemelkedő tulajdonsága, hogy kompatibilis az Android és iOS készülékekkel Bluetooth-HID profilon keresztül. A Zebra 2 dimenziós vonalkódolvasójának egyszerű telepítése a felhasználók előnyére válhat olyan területeken, mint a kiskereskedelmi üzletek, kórházak és a könnyű ipari alkalmazások.

Kis mérete, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Ütésálló műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is. A felhasználót segíti az eszköz által kibocsátott hang- és fényjelzés, valamint az olvasó tetején elhelyezett kétszínű LED.

A Zebra DS2278 szkenner tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig kézkímélő prezentációs módban. A kedvezőbb áru modellek töltése Micro-USB kábelen keresztül lehetséges (teljes töltés ~11 óra), míg a legteljesebb kiépítésű csomagban a kommunikációról és töltésről prezentációs állvány gondoskodik (töltés USB-n 25 óra, külső táppal 6 óra - az állvány utólag is vásárolható). A vonalkódolvasó automatikusan vált a kézi és állványos/prezentációs felhasználási módok között. Ha a felhasználó az állványból a kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált kézkímélő/prezentációs módba. Ebben a módban a szkennelési folyamathoz nem szükséges semmiféle gombnyomás, csak az olvasó elé kell tartani a leolvasandó kódot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra DS2278 Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)