Betöltés...

Zebra TC210K-01A242-A6 Mobil adatgyűjtő terminál

Ár: 295.840 Ft

VALÓDI VONALKÓD SZKENNER VALÓS IDEJŰ MEGTAKARÍTÁSHOZNem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.Az TC21 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 4,6 cm-től 76,2 cm távolságig.
A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.
További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D , NFC TAG használnak.

ZEBRA AKKUMULÁTOR, TARTÓS KIALAKÍTÁS
Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást.
Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A TC210K-01A242-A6 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

TÖBB ADATGYŰJTŐ KONFIGURÁCIÓ - ISMERJE MEG A KÜLÖNBÖZŐ ÜZLETI IGÉNYEKET
A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a TC21 használatát csaknem minden munkafolyamatban.
A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat.
Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal.
A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A ZEBRA GYÁRTÓNAK AZ OPERÁCIÓS RENDSZER TÁMOGATOTTSÁGA SZÁMÍT
Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között.
Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett.
A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra TC210K-01A242-A6 Mobil adatgyűjtő terminál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: