Betöltés...

OnXsmart® gázérzékelő, Több gáztípus, Wifi 2.4G, Riasztások Tuya alkalmazáson keresztül, Hőmérséklet-érzékelő, LCD koncentráció kijelző, Tápegység, nagyon pontos, fehér

Ár: 15.819 Ft

Fedezze fel az OnXsmart® gázérzékelőt, amely ideális megoldás otthona biztonságához. A többféle érzékelőgáz-típusnak és a fejlett funkcióknak köszönhetően ez a készülék páratlan védelmet nyújt a lehetséges veszélyekkel szemben.



 



Főbb jellemzői:


Többféle gáz kimutatása: Legyen szó metánról, propánról, butánról vagy más gyúlékony gázokról, az OnXsmart® gázérzékelő hatékonyan észleli őket, és időben figyelmezteti Önt a veszélyre.


WiFi 2.4G kapcsolat: A WiFi 2.4G segítségével távolról felügyelheti és vezérelheti gázérzékelőjét a Tuya alkalmazás segítségével. Így mindig nyugodt lehet, hogy otthona biztonságos, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.




Riasztások a Tuya alkalmazáson keresztül: A Tuya alkalmazáson keresztül azonnali riasztásokat kaphat telefonjára, ha az érzékelő veszélyes gázszintet észlel. Így vészhelyzetekben azonnal és hatékonyan reagálhat.




Beépített hőmérséklet-érzékelő: Az OnXsmart® gázérzékelő hőmérséklet-érzékelővel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi otthona kényelmes klímájának felügyeletét és fenntartását.




LCD koncentrációs kijelző: Az érzékelő LCD-kijelzője egyértelmű és pontos információt nyújt az észlelt gázok koncentrációjáról, lehetővé téve a helyzettől függően szükséges intézkedések megtételét.


Tápegység: A konnektor közvetlen tápellátásának köszönhetően nem kell attól tartania, hogy az érzékelő kritikus pillanatokban lemerül. Mindig készen áll arra, hogy elvégezze munkáját, és megvédje családját és otthonát.



Mivel rendkívül pontos és megbízható, az OnXsmart® gázérzékelő tökéletes választás bármilyen otthoni vagy kereskedelmi helyiségbe. Győződjön meg róla, hogy felkészült minden vészhelyzetre ezzel a megbízható eszközzel.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "OnXsmart® gázérzékelő, Több gáztípus, Wifi 2.4G, Riasztások Tuya alkalmazáson keresztül, Hőmérséklet-érzékelő, LCD koncentráció kijelző, Tápegység, nagyon pontos, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: