Betöltés...

WiFi Smart Video csengő, 2MP FullHD videó kaputelefon, mozgásérzékelő és telefonos értesítés, kétirányú távoli kommunikáció, éjjellátó IR, elemek mellékelve, Tuya kompatibilis

Ár: 19.757 Ft



Ez az intelligens WiFi videó csengő az otthoni biztonság és a távoli kommunikáció innovációja. Itt található a jellemzőinek részletes leírása és okai, amelyek miatt érdemes megvásárolni:

 

*Kiemelkedő funkciók:*

 

1. *Video Intercom FullHD 2MP:* Ez a videó ajtócsengő tiszta és részletes képeket biztosít 2MP FullHD felbontással. Tekintse meg a látogatókat kivételes tisztasággal.

 

2. *Mozgásérzékelő és telefonos értesítés:* A beépített mozgásérzékelő érzékeli az ajtó körüli mozgást, és értesítéseket küld a telefonjára. Mindig tisztában leszel azzal, hogy ki van a küszöbödön.



3. * Kétirányú távoli kommunikáció: * Ez a funkció lehetővé teszi a látogatókkal való távoli kommunikációt. Közvetlenül a telefonjáról beszélhet velük, vagy utasításokat adhat nekik.



4. * Éjjellátó IR: * Az IR éjjellátóval gyenge fényviszonyok között vagy teljes sötétségben is láthatja a látogatókat és kommunikálhat velük. A képek élesek és részletesek maradnak.



5. * Elemeket tartalmaz:* Elemekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kábelek vagy az állandó áramellátás miatt. Könnyen telepíthető anélkül, hogy jelentős huzalozási erőfeszítéseket igényelne.



6. * Tuya kompatibilitás: * Mivel kompatibilis a Tuya platformmal, ez a videó csengő könnyen integrálható a rendszerébe. meglévő intelligens otthon.



*A vásárlás okai:*

 

1. * Fejlett biztonság: * Az olyan funkciókkal, mint a mozgásérzékelő és a telefonos értesítések, ez a videó csengő segít figyelemmel kísérni és biztosítani otthona biztonságát. valós időben.

 

2. * Kényelmes kommunikáció: * A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi, hogy beszéljen a látogatókkal, futárokkal, vagy akár utasításokat adjon a családtagoknak, még akkor is, ha távol van.

 

3. * Hatékony éjjellátó: * Az IR éjjellátóval mindent láthat, ami az ajtó körül történik. még éjszaka is.

 

4. * Egyszerű telepítés: * Nincsenek bonyolult kábelek, a telepítés gyors és egyszerű. A mellékelt akkumulátorok szükségtelenné teszik a folyamatos áramellátást.



5. * Intelligens otthoni integráció: * A Tuya platform kompatibilitása lehetővé teszi, hogy integrálja ezt a videó csengőt a rendszerébe. intelligens otthon és mindent vezérelhet mobiltelefonjáról.

 

A WiFi intelligens videó csengő megvásárlása jelentős szintű biztonságot és kényelmet biztosít a mindennapi életben, lehetővé téve a látogatók távoli megfigyelését és kommunikációját. Ez egy értékes befektetés az otthoni biztonságba. és hatékony kommunikáció azokkal, akik az ajtódhoz jönnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "WiFi Smart Video csengő, 2MP FullHD videó kaputelefon, mozgásérzékelő és telefonos értesítés, kétirányú távoli kommunikáció, éjjellátó IR, elemek mellékelve, Tuya kompatibilis" című hirdetést látja. (fent)