Betöltés...

Professzionális hangrögzítő, X189, 50 órás autonómia, 16GB, zajcsökkentés, kettős mikrofon, hangfelvétel

Ár: 33.643 Ft

Fedezze fel az X189 professzionális felvevőt, amely 16 GB memóriával és több mint 50 órányi folyamatos felvétellel rendelkezik. A szakemberek számára tökéletes készülék lehetővé teszi a hang tiszta felvételét és lejátszását közvetlenül, más eszközök nélkül.
Tartalmaz egy csúszógombot a zajcsökkentés gyors aktiválásához, így még zajos környezetben is kiváló minőségű felvételeket biztosít. Automatikus hangfelvétellel is rendelkezik, így időt és helyet takarít meg. A Windows és Mac rendszerekkel kompatibilis X189 felvevő ideális megoldás a hatékony felvételhez bárhol, bármikor.



Fedezze fel a kiváló hangteljesítményt az X189 professzionális felvevővel

Robusztus kialakításával és fejlett funkcióival az X189 professzionális felvevő azok számára készült, akik értékelik a minőséget és a megbízhatóságot. Minden részletet úgy terveztünk, hogy fokozza a felvételi élményt:

Két HD mikrofon: A két HD mikrofonnal minden hangrészletet kivételes tisztasággal rögzíthet. Hanghűség lejátszására tervezték őket, és tökéletesek professzionális felvételekhez különböző környezetekben.

MicroSD támogatás: A rugalmasság kulcsfontosságú. Bővítse könnyedén a tárhelyet, és tartson meg több felvételt a MicroSD-kártyával, biztosítva, hogy a kritikus pillanatokban soha ne fogyjon ki a helyből.

Beépített hangszóró: A nagy teljesítményű beépített hangszóróval közvetlenül az eszközéről játszhatja le a felvételeket. Hallgassa meg a rögzített felvételeket azonnal, lenyűgöző tisztasággal és hangerővel, további eszközök nélkül.

Fejhallgató-csatlakozó: Privát vagy nyilvános, diszkréten hallgassa a felvételeket a fejhallgató-csatlakozó segítségével. Ez a funkció ideális a felvételek zsúfolt környezetben történő áttekintéséhez vagy diszkréció kereséséhez.



Intelligens felvétel hangaktiválással

Tapasztalja meg a hangfelvétel hatékonyságát az X189 professzionális hangrögzítő aktiválási technológiával. Ez az innovatív funkció biztosítja, hogy minden szó pontosan rögzítésre kerüljön kimondás közben, anélkül, hogy fontos pillanatokat hagyna ki, vagy csendszünetekkel töltené meg az emlékezetet. Ideális konferenciák, interjúk vagy ötletbörzék rögzítéséhez, az X189 professzionális felvevő az a berendezés, amelyre szüksége van a könnyű és diszkrét felvételhez. Fejlett magnónkkal hagyja szabadon a kezét, és összpontosítson a beszélgetések tartalmára, ne pedig a felvételi folyamatra.

Kompakt és sokoldalú kialakítás

Fedezze fel az X189 professzionális felvevőt, egy kompakt eszközt, amelyet hatékonyságra és diszkrécióra terveztek. A fejlett felvételi technológiát egy kis csomagba foglalja, amely bármilyen helyzetben könnyen hordozható. Ezenkívül a felvevő memóriabővítéssel is rendelkezik, amely akár 64 GB-os MicroSD-kártyákat is támogat, így szabadon tárolhatja a hifi hangfelvételek óráit. Akár egy fontos megbeszélésen vesz részt, akár interjúkat rögzít, az X189 professzionális magnó ideális eszköz ahhoz, hogy soha ne maradjon le egyetlen részletről sem.

Kiterjesztett autonómia és rugalmasság

Az 500 mAh-s újratölthető akkumulátorral az X189 professzionális felvevő több mint 50 órányi folyamatos MP3-felvételt garantál, biztosítva, hogy fel legyen szerelve a hosszú munkamenetekre anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szükség. Ez az eszköz hatékonyságra optimalizált, így ideális professzionális felvételekhez, konferenciákhoz vagy interjúkhoz. Ezenkívül az X189 professzionális felvevő lehetővé teszi egy külső mikrofon csatlakoztatását az audio jack csatlakozóhoz, kibővítve a hangrögzítési képességet és sokoldalú megoldást kínálva minden felvételi igényhez.

Műszaki adatok

Modell: X189
Belső memória kapacitása: 16GB
Memóriabővítés: MicroSD kártyanyílás 64GB-ig
Akkumulátor: Újratölthető 500mAh Li-ion
Autonómia felvétele: Több mint 50 óra (MP3 formátum)
Támogatott audio formátumok: MP3, WAV
Speciális funkciók: Hangvezérelt felvétel, zajcsökkentő csúszka gomb
Csatlakozók: 3,5 mm-es fejhallgató-/mikrofoncsatlakozó, Micro-USB töltéshez és adatátvitelhez
Méretek: 9,9 cm magasság x 3,55 cm szélesség x 1,27 cm vastagság
Képernyő: 1.5" OLED információs kijelzőhöz
Mikrofon: Beépített Dual HD
Hangszóró: beépített
Kompatibilitás: Windows és Mac OS
Mellékelt tartozékok: USB kábel, felhasználói kézikönyv

Akár interjúkat, előadásokat vagy kreatív pillanatokat rögzít, az X189 professzionális felvevő a szakemberek választása. Ne hagyja ki a kiváló hangminőség és a maximális rugalmasság lehetőségét. Használja ki az élvonalbeli technológia előnyeit, hogy átalakítsa a hangrögzítés módját. Adja hozzá arzenáljához most az X189 professzionális felvevőt, és érezze, hogy a prémium berendezések milyen különbséget jelenthetnek mindennapi munkájában. Vásároljon most, és kezdje el rögzíteni a körülötted lévő világot páratlan tisztasággal és pontossággal!*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális hangrögzítő, X189, 50 órás autonómia, 16GB, zajcsökkentés, kettős mikrofon, hangfelvétel" című hirdetést látja. (fent)