Betöltés...

Video csengő, WiFi, 4.3" LCD képernyő, 1080P, 5000mAh akkumulátor, 120º látószög, éjjellátó, valós idejű értesítések, mozgásérzékelő, kétirányú kommunikáció

Ár: 56.702 Ft

Élvezze a biztonságot és az intelligens csatlakoztathatóságot az intelligens videó csengővel!



Intelligens vezeték nélküli kapcsolat
Az intelligens videó csengővel élvezheti az intelligens vezeték nélküli kapcsolat előnyeit otthona WiFi útválasztójához. Lehetővé teszi a látogatók és a szabadtéri tevékenységek egyszerű megfigyelését hordozható eszközök, például Android okostelefonok és táblagépek használatával.





Kétirányú kaputelefon és minőségi hanglejátszás
Az egyirányú vagy kétirányú kaputelefon funkció révén közvetlenül kommunikálhat a látogatókkal vagy a távoli kézbesítőkkel, biztosítva, hogy mindig kapcsolatban álljon és tájékozott legyen arról, hogy ki van az ajtón kívül.







Fejlett mozgásérzékelés és valós idejű értesítések
A fejlett mozgásérzékelésnek és a valós idejű értesítéseknek köszönhetően azonnal riasztást kap, ha gyanús tevékenységet vagy látogatót észlel. Ez extra biztonságot nyújt, és lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljon bármilyen váratlan eseményre.





Egyszerű telepítés és intuitív kezelés
A telepítés egyszerű és gyors, és a mobilalkalmazás intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi a készülék konfigurálását és használatát minden nehézség nélkül. Az angol és kínai nyelvű támogatás a felhasználók széles köre számára biztosítja a hozzáférést.



Hosszú készenlét és kibővített funkcionalitás
A nagy teljesítményű, 5000 mAh-s akkumulátorral a készülék akár 30 napos készenléti időt is biztosít, így mindig kapcsolatban vagy és védve. Az olyan kiterjedt funkciók, mint az akár 64 GB-os kártyatárhely és a HD-videofelvétel támogatása lehetővé teszik a szabadtéri tevékenységek kényelmes és hatékony rögzítését és lejátszását.

Sokoldalúság és széleskörű használhatóság
A videó csengő tökéletesen alkalmazkodik a különböző környezetekhez, beleértve a villákat, apartmanokat, szállodákat és így tovább. A helytől vagy a konkrét felhasználói igényektől függetlenül ez az eszköz rugalmas és megbízható otthoni biztonsági megoldást kínál.





Műszaki adatok:
Beltéri egység
LCD képernyő : 4.3"
Kijelző akkumulátor: 5000mAh
Tárolókapacitás: Maximális memóriakártya 128 GB
Kijelző mérete: 13,28 cm x 9,5 cm x 1,7 cm
Súly: 210 g


Kültéri egység
Kamera felbontás:1920 x1080
Látószög: 120º
Mozgásérzékelő: igen
Átmérő: 1.5cm- 5.5cm
Méretek: 5.8 cm x 5.8 cm x 2 cm
Súly: 115 g


Fedezze fel otthona felügyeletének kényelmes és biztonságos módját az intelligens videó csengővel - ideális partner otthoni biztonsága és kényelme érdekében!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Video csengő, WiFi, 4.3" LCD képernyő, 1080P, 5000mAh akkumulátor, 120º látószög, éjjellátó, valós idejű értesítések, mozgásérzékelő, kétirányú kommunikáció" című hirdetést látja. (fent)