Betöltés...

Honeywell Barcode-Scanner Genesis XP 7680g Kit 1D/2D USB RS232 RS485 Kabelgebunden (7680GSR-2USB-1-R)

Ár: 98.840 Ft

A Honeywell Genesis XP 7680g egy kéz nélküli prezentációs szkenner, amely hatásos ügyfélélményt nyújt, miközben növeli az üzleti termelékenységet. Rendkívüli teljesítményű "XP" szkennelési technológiával rendelkezik, rugalmas kialakításban, amely több munkafolyamathoz is illeszkedik. A kompakt, modern kialakítás letisztult vonalakkal és meleg, fehér megvilágítással rendelkezik, a kis helyigény pedig ideális a modern kiskereskedelmi környezetekhez. ű
NAGY ÉRTÉK KIS MÉRETBEN - MEGNÖVELT TERMELÉKENYSÉGA Genesis XP 20%-kal gyorsabb beolvasási sebességgel és nagyobb beolvasási területtel rendelkezik, mint a korábbi termékek. A Honeywell bevált XP technológiája könnyedén kezeli a rosszul nyomtatott és sérült vonalkódokat. A Genesis XP teljes 1 megapixeles képalkotóval és gyors processzorral rendelkezik, így a vonalkódokat gyorsan olvassa be, és nagyfokú mozgástűréssel kezeli, ami kevesebb ismételt beolvasást eredményez, így az alkalmazottak produktívak és hatékonyak maradnak.
FANTASZTIKUS FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNYA kompakt és modern kialakítás kortárs élményt nyújt, minimális pultfelületigény mellett. A 360 színű LED-gyűrű kiemeli a beolvasási célterületet és egyértelmű visszajelzést ad, intuitív élményt nyújtva mind az alkalmazottak, mind a vásárlók számára. A szkennelés felhasználói élménye kulcsfontosságú eleme a kellemes vásárlói elköteleződésnek. A meleg, fehér fényű megvilágítás kellemesebb a szemnek, és az automatikus tárgyérzékelés teljesen kikapcsolja a megvilágítást a szkennelések között, így a szkenner nem vonja el a figyelmet.RUGALMASSÁG ÉS ALKALMAZKODÓKÉPESSÉGA Genesis XP tervezésénél a rugalmasságot tartották szem előtt, így könnyen alkalmazkodik a mai és a jövőbeli munkafolyamatokhoz. A Genesis XP-hez a szabványos állítható kompakt állványon kívül mostantól intelligens elhelyezési tartozékok is kaphatók. Ezek az új szerelési tartozékok támogatják a falra, az eladáshelyre és a lefelé néző telepítést, így a termék szinte bárhol elhelyezhető. A felülre szerelt gomb ideális elhelyezést biztosít a kiváltott, kézi szkennelési alkalmazásokhoz. A beépített kiegészítő bővítőport támogatja a jövőbeli intelligens tartozékokat, alkalmazkodva a jövőbeli igényekhez és követelményekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Barcode-Scanner Genesis XP 7680g Kit 1D/2D USB RS232 RS485 Kabelgebunden (7680GSR-2USB-1-R)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: