Betöltés...

Tollba integrált felvevő, Q91, 16gb, 15 órás autonómia, MP3

Ár: 12.289 Ft


Spy Pen multifunkcionális hangrögzítő

Elegancia és diszkréció a hangfelvételben

Kiváló kialakítás: Ez a kémtoll nemcsak stílusos íróeszköz, hanem diszkrét hangrögzítő eszköz is. Fényes felületével és professzionális megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármilyen üzleti vagy tudományos környezetbe.



Kiváló minőségű hangfelvétel: Az érzékeny mikrofonnal felszerelt toll tisztán rögzíti a közeli beszélgetéseket, így ideális konferenciatermekben, előadásokon vagy fontos találkozókon történő felvételhez.

Nagyvonalú tárolókapacitás: Lenyűgöző belső memóriájával ez a toll több órányi hangfelvételt képes tárolni anélkül, hogy gyakran át kellene vinni más eszközökre.

Könnyen használható: A felvétel aktiválása és leállítása diszkrét mechanizmussal történik, amely tökéletesen integrálva van a toll kialakításába. Senki sem fogja gyanítani, hogy ez több, mint egy íróeszköz.

Kompatibilitás: A felvételek rejtett USB-kapcsolaton keresztül könnyen átvihetők laptopjára vagy számítógépére. Kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel.

Hosszabb akkumulátor-üzemidő: A beépített akkumulátor órákon át tartó folyamatos felvételt biztosít, ideális hosszú munkamenetekhez töltőforrások nélkül.

Ideális alkalmazások:

Akadémiai: Tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik előadásokat szeretnének rögzíteni későbbi felülvizsgálat céljából.
Üzleti: Ideális olyan szakemberek számára, akik zavaró tényezők nélkül szeretnének fontos részleteket rögzíteni az értekezletek során.
Újságírás: Az újságírók nélkülözhetetlen eszköze az információk és nyilatkozatok gyűjtésében.



Ez a termék felelősségteljes használatra készült, és megfelel a helyi hangfelvételi törvényeknek. Javasoljuk a felhasználóknak, hogy tájékoztassák a résztvevőket a regisztrációról, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
Adjon eleganciát és funkcionalitást technológiai arzenáljához a többfunkciós hangrögzítő kémtollal!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tollba integrált felvevő, Q91, 16gb, 15 órás autonómia, MP3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések