Betöltés...

Hangvezérelt kémfelvevő, EJ PRODUCTS, ZH007,128GB, 70 órás akkumulátor-üzemidő, mágnes, MP3-lejátszó, szürke

Ár: 31.762 Ft

A 128 GB-os ZH007 hangrögzítő a legsokoldalúbb és legjobban felszerelt hangrögzítő a piacon. Nemrégiben frissítve 128GB RAM-mal - Elképesztő 1600 óra (70 nap) felvételi időt és 70 órás akkumulátor-élettartamot érhet el!

Kompakt kialakítás: A kialakítást eredetileg a készülék belső részeinek finom elrendezésével tervezték, kihasználva a korlátozott helyet, így a felvevő eszköz könnyen beilleszthető a táskájába, zsebébe, aktatáskájába, kabátjába és más keskeny helyekre, és nagyon könnyű.

Egyérintéses felvétel: Bonyolult működési folyamat nélkül csak kapcsolja be a kapcsolót egyetlen érintéssel a felvétel megkezdéséhez! Nagyon könnyen használható. Mágneses és bárhol elfér: A hangrögzítő belsejében található erős mágnes megkönnyíti az asztalokhoz, sínekhez, hűtőszekrényekhez, autósülésekhez vagy bármilyen más fémfelülethez való rögzítést.

HD felvétel: Ne aggódjon egy elavult magnó miatt, rossz tárhellyel, akkumulátorral és hangminőséggel! A ZH007 hangvezérelt hangrögzítő stílusos, új külső kialakítással és új 3.0 felvételi rendszerrel rendelkezik. Nem csak elegáns, hanem valósághűbb és tisztább emberi hangot is kínál!

Kiváló minőségű anyag: A felvevő burkolata cinkötvözetből készül, ez az  anyag ellenáll a nyomásnak és a nedvességnek, és tartós!

Alkalmazások &; Legjobb ügyfélszolgálat: Ideális előadásokhoz, órákhoz, inspirációhoz, találkozókhoz, interjúkhoz és egyebekhez. Nagyszerű ajándék tanároknak, diákoknak, íróknak stb. Hagyja, hogy EJ PRODUCTS hangrögzítője elkísérje Önt, és rögzítse színes életét!


 




 

MP3 LEJÁTSZÁS & ZENE

Használja MP3-lejátszóként, és hallgassa meg felvételeit számítógépén vagy útközben! Ezenkívül a ZH007 hatalmas, 128 GB-os merevlemezével akár 1600 órányi kedvenc zenét, könyvet és podcastot hallgathat! TELJES FELTÖLTÉS 1 ÓRA ALATT

Kiváló felvételi minőségével, hosszú akkumulátor-élettartamával és nagyvonalú tárolókapacitásával a ZH007 professzionális készülék ideális munkamenetekhez, interjúkhoz és órákhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hangvezérelt kémfelvevő, EJ PRODUCTS, ZH007,128GB, 70 órás akkumulátor-üzemidő, mágnes, MP3-lejátszó, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések