Betöltés...

Ring Video Doorbell Pro 2 Okos Videó kaputelefon

Ár: 106.170 Ft

A Ring Video Doorbell Pro 2 Plug-In adapterrel non-stop teljesítményt és védelmet biztosít egy extra dimenzióval. A pontosabb mozgásriasztásokhoz a 3D mozgásérzékelés hozzáadja a távolság, a sebesség, a méret és a röppálya érzékelését. Az 1536p HD Head to Toe Video kibővített perspektívájával többet láthatsz arról, aki megáll hozzád, és ellenőrizheted a csomagszállítást a küszöbödön. Csatlakoztasson egy Chime vagy egy Alexa-képes eszközt, hogy riasztásokat halljon otthonában, ha látogatója érkezik.

Lássa, hallja és szólítsa meg a látogatókat bárhonnan az új és továbbfejlesztett Video Doorbell segítségével. Kapjon azonnali értesítéseket telefonján és táblagépén, szabja testre a mozgásbeállításokat, és maradjon kényelmesen kapcsolatban otthonával, bárhol is tartózkodik.

Tulajdonságok:
Elegáns kialakítás, szatén nikkel előlappal együtt. További előlapok választhatók a vásárlás után e-mailes megváltási ajánlaton keresztül.A videokamera 150 vízszintes és 90 függőleges fokos látómezővel rendelkezik, és kristálytiszta 1536p Full HD felbontásban rögzít.Video on demand élő nézettelIdőjárásálló, -20,5° és +48,5° C között működik, hogy esőben és napsütésben is működjönA színes éjjellátó biztosítja a működőképességet éjjel és nappalA 3D mozgásriasztások hozzáadják a távolság, a sebesség, a méret és a röppálya érzékelését a látogatók pontosabb észleléséhez, így extra pontosságú mozgásriasztást biztosítanak ÖnnekA madártávlati nézet légi térképes nézetet biztosít, amely megmutatja a mozgást az otthona körülA tápellátás egy szabványos brit konnektorba csatlakoztatható, a mellékelt telepítőkészletnek köszönhetően gyors és egyszerű telepítéssel.Otthoni Wi-Fi hálózatán keresztül csatlakozikAz adatok banki szintű titkosítása biztosítja az adatvédelmetEgyüttműködik az Alexa eszközökkel (külön megvásárolható), így hangvezérléssel is működtetheti azt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ring Video Doorbell Pro 2 Okos Videó kaputelefon" című hirdetést látja. (fent)