Betöltés...

Bigstren endoszkópos ellenőrző kamera 2m

Ár: 6.990 Ft

2 MÉTER - nagyon rugalmas és robusztus kábellel rendelkezik. Mostantól a nehezen hozzáférhető helyeken történő filmezés és élőben történő megtekintés nem jelent többé problémát.

6 LED - 6 beépített LED garantálja a jó képet még nagyon sötét helyeken is. A megvilágítás megfelel az uralkodó körülményeknek, amelyek között a kamerával dolgozunk.

3 CSERÉLHETŐ FEJ- a kamera 3 cserélhető véggel rendelkezik. Mindegyiknek más-más funkciója van (kampó, mágnes, tükör). A kamera egy 2 méteres kábellel van összekötve, amely meglehetősen rugalmas és robusztus. Könnyen elérheti a nagyon nehezen hozzáférhető területeket, és megnézheti, mi okozza a hibát.

KAMERA ALKALMAZÁS- A kamera kompatibilis a telefonjával, amelyre telepíti az ANESOK alkalmazást. Az alkalmazás olyan rendszereken működik, mint az Android és az iOS. A kamera 3 kábelvéggel rendelkezik a telefonodhoz, mint microUSB, Lightning és USB-C.

MŰSZAKI ADATOK:


    endoszkópkábel hossza: 2m
    műszer átmérője: 7,9 mm
    felbontás: 1920*1080 p
    érzékelő mérete: 1/9 hüvelyk
    fókusztartomány: 20-100 mm
    vízállóság: IP 67
    diódák száma: 6
    a kábelben lévő csatlakozók száma: 3
    teljes hossz: 2,2 m
    súly: 92 g
    súly a csomagban: 124 g




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bigstren endoszkópos ellenőrző kamera 2m " című hirdetést látja. (fent)