Betöltés...

Erős, vízálló pvc szigetelőszalag 18m - fekete

Ár: 890 Ft

A szigetelőszalag olyan termék, amely minden otthonban, garázsban vagy műhelyben elengedhetetlen. Nemcsak a nagyobb felújítások során, hanem ideiglenes javításoknál is hasznos.

A szigetelőszalag számos területen használható, például az autóiparban, a fűtés, a szellőzés és a légkondicionálás területén. A csatlakozások és az áramvezető vezetékek rögzítésére és tömítésére használják.

A lágyítószerek és a gumi alapú ragasztóanyag használatának köszönhetően kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szigetelőszalag rendkívül rugalmas és nyújtható, az acélhoz való tapadása is magas.

Leggyakrabban elektromos, építőipari és autóipari alkalmazásokban használják. A szalag ideális az elektromos berendezések készítéséhez, karbantartásához és szigeteléséhez, valamint a vezetékek jelöléséhez. Megvédi a felületeket a mechanikai sérülésektől (kopás és hajlítás), a fizikai sérülésektől (UV-sugárzás), a kémiai sérülésektől (vízzel való érintkezés) vagy a korróziótól is.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK:
✅ Termékkód: 11293

✅ Kiváló minőségű kivitelezés

 PVC

✅ Vízálló

✅ Önkioltó

✅ Nagyon rugalmas és nyújtható

✅ Önvulkanizáló szigetelőszalag

✅ Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek

✅ Erősen tapad

✅ Széleskörű felhasználási terület: elektromos, építőipari, autóipari alkalmazások.

✅ Szín: Fekete

✅ Szalagszélesség: 17mm

✅ A szalag hossza: 18m (20yds)

✅ Korong átmérő: 70mm

A KÉSZLET TARTALMAZZA:
☑️ Gyári új szigetelőszalag



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Erős, vízálló pvc szigetelőszalag 18m - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: