Betöltés...

Zebra Symbol Technologies LS2208 Kézi vonalkódolvasó - Fehér

Ár: 43.180 Ft

A Symbol Technologies LS2208 kézi szkennere nagy teljesítményű szkennelést kínál mérsékelt áron. A kiskereskedelmi eladási pontoktól és a hátsó helyiségektől a betegágyakig vagy az iskolai könyvkiadásig, az LS2208 gyors, megbízható szkennelést biztosít tartós, könnyű formájú készülékben, amely fokozott termelékenységet és hatékonyságot biztosít, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget (TCO).

OSZTÁLYELSŐ VÁLASZTÉK NAGY SŰRŰSÉGŰ VONALKÓD TÁMOGATÁSSAL KOMBINÁLVA
A dolgozók egyetlen eszközzel rögzíthetik a mindennapos 13 milliméteres UPC-vonalkódokat a több mint 63,5 cm (25 in) távolságra lévő tárgyakon, valamint a kis méretű kiskereskedelmi cikkeken gyakori nagy sűrűségű vonalkódokat.

A VILÁG MINDEN RÉSZÉN BEVETHETŐ
A 97 nemzetközi billentyűzet támogatásával az LS2208 már a dobozból kivéve készen áll az Ön országában történő használatra.

TARTÓS FELÉPÍTÉS
A szabadalmaztatott egylapos felépítéssel, a szabadalmaztatott súrlódásmentes folyékony polimer leolvasóelemmel, a karcálló edzett üvegből készült kilépőablakkal és a szigorú esés- és bukóspálya specifikációval az LS2208 megbízható, egész napos, mindennapos működést biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra Symbol Technologies LS2208 Kézi vonalkódolvasó - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: