Betöltés...

Delock 90508 Vonalkódolvasó gyűrű - Fekete

Ár: 86.150 Ft

Ezt a Delock vonalkód leolvasó gyűrűt vezeték nélkül csatlakoztathatja egy személyi számítógéphez, laptophoz vagy egyenesen egy mobil telefonhoz vagy tablethez. Minden általános 1D és 2D vonalkód típus tökéletesen leolvasható vele még nagy távolságból is. Továbbá, a leolvasó észleli a kijelzókön vagy képernyőkön megjelenő vonalkódokat is.

Automatikus alkalmazkodás a környezeti fényviszonyokhoz
A leolvasó automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz és akár 100 leolvasást is el tud végezni másodpercenként megfelelő megvilágosítás mellett.
Alacsony környezeti fényviszonyok esetén a vonalkód megvilágításra kerül egy további féhér led segítségével és így az eszköz használható rossz fényviszonyok mellett is.

Kicsi és praktikus
Ez a kicsi leolvasó gyűrű könnyen rögzíthető az ujjra tépőzár segítségével, így viselőjének szabadon maradnak kezei, például, hogy megfogja a kartondobozt. Forgathatóságának köszönhetően a leolvasó, bárhogy pozicionálható így alkalmas jobb- és balkezesek számára is.

Adatátvitel Bluetooth, USB vagy 2,4 GHz segítségével
A leolvasott vonalkódok adatátvitele történhet Bluetooth segítségével közvetlenül a Bluetooth kimenetre alkalmas eszközzel vagy 2,4 GHz frekvenciasávban a mellékelt USB hardverkulcs használatával. További lehetőségként a leolvasó összeköthető a számítógéphez a mellékelt USB kábel segítségével is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Delock 90508 Vonalkódolvasó gyűrű - Fekete" című hirdetést látja. (fent)