Betöltés...

Datalogic PBT9600-SRRBK10EU Kézi vonalkódolvasó - Sárga/Fekete

Ár: 571.250 Ft

MEGJELENT A KIFEJEZETTEN IPARI IGÉNYEKRE TERVEZETT DATALOGIC POWERSCAN PBT9600 VONALKÓDOLVASÓ!
A Datalogic PBT9600 vonalkódolvasó tervezése során a gyártó az ipari felhasználás igényekre koncentrált. A készülék robusztus kialakítása, ellenálló anyagok felhasználása és IP65-ös por- és vízállósági minősítése lehetővé teszi a hosszú élettartamot és az alacsony karbantartási igényt. Ez a megbízhatóság azt jelenti, hogy a Datalogic PBT9600 vonalkódolvasó kitűnően alkalmazkodik a kemény környezeti feltételekhez is, akár hűtőházakban is használható.

GYORS ÉS PONTOS OLVASÁS – A DATALOGIC POWERSCAN PBT9600 VONALKÓDOLVASÓVAL HATÉKONY A MUNKA!
A Datalogic PowerScan PBT9600 vonalkódolvasó rendelkezik a gyártó legkorszerűbb olvasási technológiájával, amely gyors és pontos vonalkódolvasást tesz lehetővé 1 és 2 dimenziós vonalkódoknál. A nagy sebességű képfeldolgozásnak és az adaptív megvilágításnak köszönhetően az eszköz hatékonyan olvassa be a vonalkódokat, még rosszul nyomtatott vagy sérült állapotukban is. Ez növeli a munkafolyamatok hatékonyságát és minimalizálja az olvasási hibák lehetőségét. A termékcsaládban elérhető SR optika 175 cm, míg a HD olvasófejjel ellátott modellek 242,9 cm maximum olvasási távolsággal rendelkeznek.

VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG
A Datalogic PowerScan PBT9600 vonalkódolvasó vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszköz szabad mozgását akár 100 méter távolságig az alapállomástól. Ez jelentősen növeli az alkalmazottak hatékonyságát és kényelmét, lehetővé téve a könnyű munkavégzést akár nehéz megközelíthető területeken is. Emellett multi-interfész csatlakozási lehetőségének köszönhetően számos (USB, RS232) módon csatlakoztathatjuk az eszközt vezetékesen is.

KÉNYELMES ESZKÖZHASZNÁLAT, MAXIMÁLIS FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY!
A Datalogic PBT9600 vonalkódolvasó ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot hosszabb munkaidő alatt is. A könnyű súly és az intuitív kezelőfelület csökkenti a felhasználói fáradtságot és minimalizálja a kézfej terhelését. Ez elősegíti a hatékony munkavégzést és növeli a felhasználói elégedettséget. A benne található 3350 mAh akkumulátor elegendő energiát biztosít akár egy egész műszakra (függ a használat intenzitásától!).

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic PBT9600-SRRBK10EU Kézi vonalkódolvasó - Sárga/Fekete" című hirdetést látja. (fent)