Betöltés...

ArcherAndOlive A5 pontozott jegyzetfüzet: Falling Skies

Ár: 15.185 Ft

ArcherAndOlive A5 pontozott jegyzetfüzet: Falling SkiesTiszta fehér, ultra vastag, 160g/m² oldalak, lenvászon borító● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Friss fehér színben, ultra vastag 160g/m² oldalakkal a pontsoros naplónkban könnyedén vezetheted a bejegyzéseidet, mivel nincs átütés vagy átmosás. A Falling Skies A5 pontsoros naplónk egy lenyűgöző hullócsillag dizájnnal büszkélkedik, melyet fóliába préseltek egy vászontáblára.
Továbbá a 0,5 cm pontsoros oldalak tökéletesen laposan fekszenek, amikor kinyitják, ideális minden bejegyzés rögzítéséhez. Kézzel kötve, kiváló munka minőséggel, pontsoros naplóink lehetőséget adnak, hogy tudatosan tervezd meg napjaidat és rendezd a tennivalóid listáját.
Minden naplónkban található egy & jellegű amulett, egy tökéletes zseb a hátulján, és egy gyönyörű környezetbarát védődobozban kerülnek kiszállításra. Minden szükséges részletre gondoltunk, így azonnal elkezdheted használni a pontsoros naplódat! Helyezkedj el egy kényelmes sarokban és engedd szabadjára kreativitásodat minden egyes pontsoros oldalon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "ArcherAndOlive A5 pontozott jegyzetfüzet: Falling Skies" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: