Betöltés...

Socket Mobile SocketScan S720 Kézi vonalkódolvasó - Kék

Ár: 143.390 Ft

A SocketScan S720 egy Bluetooth-os vonalkódolvasó, amely 1D és 2D vonalkódokat olvas be papíron és képernyőn. Könnyű, ergonomikus kialakítású és hosszú élettartamú elemekkel rendelkezik. Az S720 2D-s vonalkódolvasó kiválóan alkalmas a mindennapi általános célú szkenneléshez, és olyan népszerű 2D-s vonalkódokat olvas be, mint a PDF417, a QR-kódok és a Data Matrix. Rendkívül könnyen használható, intuitív értesítésekkel az akkumulátor töltöttségi szintjéről, a Bluetooth-kapcsolatról és a beolvasás állapotáról.
Az S720 vezeték nélküli, így nagyobb mobilitást és termelékenységet biztosít, és segít csökkenteni az emberi hibák számát. A 2D vonalkódok a sokoldalúság, a funkcionalitás és a hatékonyság következő lépcsőfokát kínálják, amely a lineáris 1D vonalkódokkal nem érhető el. A 2D vonalkódok hatékony vonalkódolvasóval történő használata pontos és egyszerű módot biztosít vállalkozása számára a készletek és eszközök nyomon követésére, a termékek, digitális azonosítók és/vagy a mobiltárcákból származó hitelesítő adatok beolvasására. A pénztárcabarát vállalkozások számára tervezett S720 egy nagyszerű, mindennapi, általános célú 2D vonalkódolvasó, amely beolvassa a legnépszerűbb 2D vonalkódokat, például a PDF417-et, a QR-kódokat és a Data Matrixot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Socket Mobile SocketScan S720 Kézi vonalkódolvasó - Kék" című hirdetést látja. (fent)