Betöltés...

Ultravékony kémmikrofon K1, 60 órás autonómia, 8 GB beépített memória, alumínium, USB C fejhallgató mellékelve

Ár: 12.816 Ft


K1 ultravékony kémmikrofon, 60 órás autonómia, 8 GB beépített memória, alumínium, USB C fejhallgató mellékelve


 


Egy miniatűr készülék, amely segítségével diszkrét módon, gyanút nem keltve kiváló minőségű hangot rögzíthet, és amely okostelefonhoz és számítógéphez is csatlakoztatható.

Az elegáns tok könnyű és ellenálló fémből készült, a készülék egyszerű használatáról pedig egyetlen gomb gondoskodik. A felvétel elindítása körülbelül 2-3 másodpercet vesz igénybe.


 


Kapcsolja be az ON / OFF gombot, és a felvétel automatikusan elindul. A felvétel addig folytatódik, amíg a belső memória meg nem telik vagy az akkumulátor le nem merül.

Ha számítógéphez csatlakoztatja, akkor a rendszer közönséges hordozható egységként érzékeli, hogy ne fedje fel valódi funkcióját. Nincs szükség illesztőprogram vagy szoftver telepítésére.

A kémeszköz nem ad ki semmilyen fény- vagy hangjelzést a felvétel során.

A készülék USB-memóriaként is használható egyéb fájlok/dokumentumok tárolására.





 


 

EGYIDEJŰ BETÖLTÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ



A készülék beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 60 órás folyamatos működés lehetőségét biztosítja. Nincs szükség akkumulátor vásárlására – csak töltse fel az akkumulátort a számítógép bármelyik USB-portjáról vagy egy fali töltőről.

A készülék kivételes előnye, hogy töltés közben is rögzíthet. A flash meghajtót számítógéphez vagy hordozható akkumulátorhoz csatlakoztathatja, és addig használhatja, amíg a memória meg nem telik.

A modern kialakítás és a mini méret rendkívül praktikus eszközzé teszi. Soha ne hagyjon ki egy fontos üzenetet, találkozót vagy konferenciát


 

KÖZVETLEN CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÓGÉPHEZ VAGY OKOSTELEFONHOZ



Az adatátvitel a készülékről a számítógépre ugyanazon az USB-porton keresztül történik, mint az akkumulátor töltése. A rögzített fájlok a felvevő memóriájába WAV formátumban kerülnek mentésre.

Az elmentett fájlok egyszerűen és közvetlenül lejátszhatók OTG funkcióval rendelkező telefonon az usb C portnak köszönhetően. Az OTG az On-The-Go rövidítése, és egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó telefonja az USB-eszközök hostjaként működjön.

A készülék ugyanakkor MP3 lejátszóként is használható, a csomagban található USB C fejhallgató segítségével.


 

HANGMINŐSÉG



A WAV formátumú, ultra-érzékeny mikrofonnal, 196 Kb/s minőségben történő rögzítés lehetővé teszi a beszélgetés minden fontos részletének rögzítését.

A mikrofon automatikusan alvó üzemmódba lép, ha nem érzékel zajt körülötte. így több tárhelyet takaríthat meg.

 

 


 

MŰSZAKI ADATOK:

• Hangfelvétel

• Okostelefon csatlakozás: USB C port

• Csatlakozás számítógéphez: USB 2.0

• Beépített professzionális mikrofon

• Mikrofon sugara: maximum 8-10 méter

• Felvételi formátum: WAV

• Hangminőség (bitráta): 192 Kbps

• Normál botként használható

• 8 GB belső memória

• Akkumulátor autonómia: maximum 60 óra

• Méretek: 49*58*4,8 mm

• Fekete szín

• Súly: kb. 10 g


 

CSOMAG TARTALMA:

1 x USB C-eszköz Spy Hangrögzítő

1 x Felhasználói kézikönyv

1x fejhallgató usb C csatlakozóval

1 x töltőkábel

 


 

Említések:

• Javasoljuk, hogy minden használat előtt töltse fel a felvevőbotot.

• Fájlok lejátszásához és átviteléhez először kapcsolja ki, majd csatlakoztassa számítógépéhez vagy Android telefonjához.

MAGYARÁZÓ JEGYZET:

A Spy kategóriában minden termék olyan készülék, amely természeténél fogva rejtett funkciókkal és gombokkal rendelkezik, így használatuk a lehető legdiszkrétebb. Egyes készülékek olyan funkciók miatt aktiválódnak, mint a „mozgásérzékelés”, mások pedig a speciális gomb(ok) megnyomásával aktiválják funkcióikat. Egyes esetekben a termékeknek csak egy gombja van, amely eltérően reagál a megnyomására. Például egy rövid megnyomás a termék egy bizonyos funkcióját, a hosszabb megnyomás pedig egy másik funkciót vált ki.

 



 
 



 
 

 

 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ultravékony kémmikrofon K1, 60 órás autonómia, 8 GB beépített memória, alumínium, USB C fejhallgató mellékelve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: