Betöltés...

Könyv alakú rejtett széf, könyvszéf, valósághű szótár külsővel, zárható, 2 db kulccsal, 24×15,5×5,5 cm

Ár: 3.690 Ft

Könyv alakú rejtett széf, könyvszéf, valósághű szótár külsővel, zárható, 2 db kulccsal, 24×15,5×5,5 cm 



Az értéktárgyak biztonságos helyen való tárolása nem csak a lopás kockázatának elkerülése szempontjából fontos. Ésszerű módja annak is, hogy a pénzeszközöket, személyes dokumentumokat és értéktárgyakat, például ékszereket stb. olyan biztonságos helyen tartsa, ahol könnyen, túlzott erőfeszítés és hosszas keresgélés nélkül megtalálja azokat.


A könyvbe rejtett széfkazetta olyan megoldás, amely védelmet nyújt a benne tartott tárgyakhoz való illetéktelen hozzáférés ellen. A könyv külső első pillantásra felismerhetetlenné teszi a polcon lévő hordozható széfet. A borító textúrája és a lapok valósághű formája miatt nem vonzza a figyelmet. A borítóba vésett cím is azt sugallja, hogy ez egyszerűen egy nyelvi szótár, amely egy nagyon gyakori tárgy, amelyet nap mint nap használunk otthonunkban, lakásunkban, az irodákban vagy más helyeken.


Belsejében egy fémkazetta található, amelynek méretei lehetővé teszik a készpénz, kisebb dokumentumok, például személyi igazolvány vagy útlevél, valamint ékszerek, órák és egyéb értéktárgyak könnyű elhelyezését. A széf kulcsra zárható, így még ha a rejtekhelyet illetéktelen személyek meg is találják nagy kihívás hozzáférni a tartalmához. A könyvbe rejtett széf nagyon könnyen áthelyezhető, mert nem kell állandóan a falhoz vagy a polchoz rögzíteni. Nagyon élethűen utánozza egy nyelvi szótár másolatát, és megvédi a fontos és értékes tárgyakat a lopástól vagy illetéktelen személyek hozzáférésétől.


Tulajdonságok: 




Könyv alakú, zárható széf
Nem feltűnő, valósághű megjelenés
Ideális otthoni és irodai használatra is
Jó álcázást biztosít
Áthelyezhető
Szín: fekete
A széf anyaga: acél
A külső borítás: karton és műanyag
Külső méretek: 24×15,5×5,5 cm
Belső méretek: 23×14,5×5 cm
Súly: 700 g


A csomag tartalma:



1 db széf
2 db kulcs




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Könyv alakú rejtett széf, könyvszéf, valósághű szótár külsővel, zárható, 2 db kulccsal, 24×15,5×5,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP