Betöltés...

Beltéri wifi IP kamera biztonsági kamera

Ár: 6.990 Ft

Beltéri wifi IP kamera biztonsági kameraFedezze fel a legújabb biztonsági megoldásunkat a magas minőségű vezeték nélküli otthoni biztonsági kamera formájában, mely 360 fokban forgatható és rázós fej funkcióval van ellátva. A monitor kiválóan alkalmas beltéri használatra, kivételes képminőséget és rugalmas felügyeleti lehetőségeket kínálva.
Az eszköz 1080p képérzékelővel rendelkezik, amely lenyűgöző 1920*960 felbontást és 110°-os látószöget biztosít. A kamera 3.6-os lencséje a finom részletek észlelésére képes, még alacsony fényviszonyok mellett is. Az 5-szörös zoom funkcióval tovább növelheti a felvétel részletességét, hogy ne maradjon ki semmilyen információ.
Az eszköz a WIFI-n keresztül csatlakozik a hálózathoz, így gyors és stabil kapcsolatot biztosít. A tárolás TF kártyán történik, ami egyszerű és biztonságos adatkezelést tesz lehetővé.
Az ABS műanyagból készült eszköz könnyű és tartós, súlya mindössze 0,249 kg. Üzemi hőmérsékleti tartománya -25 és 60 Celsius fok között van, így széles körben használható különböző környezetekben.
Az eszköz tápellátása a csatlakoztatáson keresztül történik, a feszültsége 3,7-5 V.
Az infravörös éjjellátó funkcióval akár 5 méteres távolságban is képes észlelni a mozgást, így nem marad le semmiről, még a legtökéletesebb sötétben sem.
Egyedülálló biztonsági megoldásunk továbbá hangos kaputelefon funkcióval is rendelkezik, így a biztonság mellett a kényelmet is szolgálja. A webkamera típusú kamera a legújabb technológiát hozza el otthonába.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Beltéri wifi IP kamera biztonsági kamera" című hirdetést látja. (fent)