Betöltés...

Kültéri okos wifi térfigyelő kamera

Ár: 9.950 Ft

Kültéri okos wifi térfigyelő kamera

Állandó biztonságban szeretnéd tudni otthonodat, illetve szeretnéd kézben tartani az irányítást?Akkor ezt a kültéri okos kamerát Neked találták ki!
Ha a kamera bármiféle mozgást érzékel, azonnal értesítést küld okostelefonodra, ezt követően pedig mindenféle mozgást, tevékenységet elment a telefonod memóriakártyájára, hogy a későbbiekben is vissza tud nézni őket.
A termék panoráma-nézetének köszönhetően tökéletesen szemmel tartható a munkahelyed, otthonod, vagy az újszülött kisbabád is, mind kültéren és beltéren is egyaránt.
Egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható wifi hálózathoz, ennek segítségével is bármikor hozzáférhetsz a rögzített felvételekhez, a kamera kompatibilis android, iOS operációs rendszerekkel is.
Ha mindez még nem lenne elég, a termék rendelkezik egy beépített mikrofonnal is, mely segítségével kommunikálhatsz az alkalmazáson keresztül, a beszéd kétirányúan működik, beszélgethet vendégeivel, gyermekével, kisállataival is akár.
A mozgásérzékelő riasztásnak köszönhetően könnyedén megszabadulhat a hívatlan vendégektől is.
A kamera víz és porálló, így természetesen nyugodtan használhatod kültéren, időjárástól függetlenül.
Tulajdonságok:

Anyaga: műanyag
Színe: fekete-fehér
Video felbontás: 1MP/1.3MP/2MP
Wifi csatlakozás
Kétirányú hangbevitel
IP 66 védelem
Infra LED
Működési hőmérséklet: -10°C - 50°C között

 

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kültéri okos wifi térfigyelő kamera" című hirdetést látja. (fent)