Betöltés...

Blow 78-823 5MP, WiFi, MicroSD Fehér-Fekete forgatható kültéri IP kamera

Ár: 17.752 Ft

A nyilvánosan elérhető internet korszakában az IP-kamerák a legkényelmesebb eszközzé válnak az minket érdeklő tárgyak távfelügyeletére: lakás, ház, udvar, garázs, iroda vagy munkahely. A kamera és a szoftver telepítése gyors és egyszerű. Nem kell más, mint egy mobilalkalmazással ellátott telefon!

A V380 Pro mobilalkalmazásnak vagy számítógépes szoftvernek köszönhetően beállíthatja az alapvető paramétereket, távolról megtekintheti és lejátszhatja a felvételeket – mindössze egy internetkapcsolatra van szüksége.

Ezenkívül a V380 Pro alkalmazás lehetővé teszi a kamera megosztását. Oszd meg bárkivel, és ők is megfigyelhetik közvetlen környezetüket.

A V380 PRO alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférést a világ bármely pontjáról. Ezenkívül bármilyen, az internetre csatlakozó eszközről csatlakozhat a kamerához.

A termék mozgásérzékeléssel rendelkezik - ha a kamera által észlelt mező megsértése történik, a rendszer a V380 Pro mobilalkalmazásban értesít minket erről. Ezeknek a funkcióknak a konfigurálása rendkívül egyszerű és gyors. Az értesítéseknek köszönhetően, ha valaki megpróbálja kifosztani az értékeit, sokkal korábban intézkedhet.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Blow 78-823 5MP, WiFi, MicroSD Fehér-Fekete forgatható kültéri IP kamera" című hirdetést látja. (fent)