Betöltés...

Zebra TC27 Ipari PDA

Ár: 485.220 Ft

Az Ön kis- vagy középvállalkozása olyan iparági óriásokkal versenyez, amelyek a legújabb vállalati mobileszközöket használják a munkavállalók versenyelőnyének biztosítására - de a költségvetésében szereplő okostelefonok nem kínálják az Ön által igényelt funkciókat.Bemutatjuk a kiegyenlítőt - a TC22/TC27 mobil számítógépeket. A nagysikerű TC2x sorozat harmadik generációja, a TC22/TC27 minden világból a legjobbat nyújtja - okostelefonos stílus és árképzés, nagyvállalati funkciókkal, amelyek növelik a termelékenységet és az ügyfélszolgálat minőségét. Ez a kompakt, nagy teljesítményű készülék nagy, 6 hüvelykes kijelzőt, 5G-t, Wi-Fi 6E-t, integrált szkennereket, a tap-to-pay és más érintésmentes tranzakciók támogatását és még sok mást kínál. Ez a tartós készülék úgy készült, hogy túlélje a fogyasztói telefonok élettartamát, így jobb megtérülést biztosít a befektetésnek. A Zebra szolgáltatási portfóliója pedig segít abban, hogy eszközei a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák és tartsák fenn.A TC22/TC27 készülékkel megkapja a szükséges lendületet ahhoz, hogy bármilyen méretű vállalkozással felvegye a versenyt - a dolgozók által kívánt okostelefon-stílus, a vállalkozásának szükséges funkciók, és mindez olyan áron, amelyet megengedhet magának.

Az összes alkalmazás működtetése - egyidejűleg
Az új generációs processzorral, amely az előző generációhoz képest kétszeres teljesítményt nyújt,1 valamint a kategóriájában vezető memória- és adattárolási lehetőségekkel kiváló teljesítményt nyújt minden alkalmazásodban.

A legjobb vezeték nélküli kapcsolat, amit csak kínálni lehet
Ha vezeték nélküli kapcsolatról van szó, a TC22/TC27 mindent kínál.Az 5G és a Wi-Fi 6/6E2 vezetékes sebességet biztosít, jobb hang- és adatteljesítményt nyújtva a dolgozóknak a létesítményen belül és kívül. A privát 5G és a CBRS3 privát LTE hálózatok támogatása költséghatékony vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé a legnagyobb beltéri és kültéri létesítményekben is. A Bluetooth 5.2 jobb hangminőséget biztosít, miközben kevesebb energiát fogyaszt, és olyan egyedi funkciókkal bővül, amelyek lehetővé teszik a kommunikáció és az együttműködés hatékony módjait.

Az Android legjobbjai - ma és holnap
Az Android 16-ig tartó támogatás biztosítja, hogy ne nőjön ki az operációs rendszerből - a legújabb funkciókhoz minden nap hozzáférhet, amikor a készüléket üzembe helyezi.

Lásson többet és görgessen kevesebbet a fejlett 6 in. FHD+ kijelzővel
A nagyobb képernyő nagyobb megjelenítési felületet biztosít, a fényes, 450 nites képernyő pedig bárhol könnyen leolvasható - beltéren és kültéren egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra TC27 Ipari PDA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: