Betöltés...

Honeywell Xenon Performance 1952G-BF Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 235.790 Ft

A Xenon XP 1952g-bf vezeték nélküli vonalkódolvasóval az amerikai gyártó a 2D area imagerek immáron hetedik generációjába lépett és harmadik olyan készülékét mutatja be, amely egyáltalán nem tartalmaz hagyományos akkumulátort.
Ennek megfelelőlen a Honeywell pontosan tudja, hogy milyen kihívásoknak kell megfelelnie egy modern, sokoldalú készüléknek, hogy kimagasló teljesítményt tudjon nyújtani számos felhasználási területen, legyen szó raktári és logisztikai, kereskedelmi, irodai, idegenforgalmi vagy akár termelőipari környezetről.
A Xenon család olvasói a megszokott fekete színű változaton felül fehérben és speciális antimikrobiális burkolattal is rendelhetők, így az egészségügyi, laboratóriumi és vegyipari munkakörnyezetben is kiválóan megállják a helyüket.

A Xenon széria legújabb darabja a nagy népszerűségnek örvendő és egy százaléknál is alacsonyabb meghibásodási rátával rendelkező 1902g-bf típust váltja, ugyanazt a megbízhatóságot és szabadságot kínálva, de a Honeywell fejlesztésinek köszönhetően lényegesen nagyobb teljesítményt képes szállítani a család korábbi darabjaihoz képest.
A Honeywell Xenon XP 1952g-bf vezeték nélküli szkenner elődjéhez képest dupla akkora képfelbontással, már 1 megapixel részletességgel rögzíti a vonalkódokat és dokumentumokat, amelyeket egy 800 Mhz órajelű mikroprocesszor dekódol képelemző algoritmusok segítségével. A fejlett technológia használatával a 1952g-bf olvasási teljesítménye a kategória éllovasai között foglal helyet, elhanyagolható számú sikertelen leolvasást produkálva még a kis méretű, megfakult és roncsolódott kódok esetében is. A Xenon 1952g-bf korszerű és nagy hatékonyságú optikai szenzora akkor is kiválóan el tudja látni a feladatát, ha fényes, tükröződő felületekről kell adatot beolvasnia, így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő online kuponok ellenőrzésére is nagyszerűen alkalmas, még akkor is, ha azt közvetlenül egy mobiltelefon kijelzőjéről kell beolvasnia. A Xenon XP széria felhasználási lehetőségeit tovább növeli, hogy az összes népszerű 1D pl. (EAN 13, CODE-128, stb.) és 2D kóddal (pl. QR, DataMatrix) kompatibilis, a választható high density érzékelővel pedig a nagy felbontású és adatsűrűségű kódokkal is elboldogul, de modelltől függően a "láthatatlan" Digimarc, OCR és DOT kódok beolvasására sem jelent számára akadályt.

A Honeywell Xenon XP 1952g-bf "battery free" olvasóban a szokásos lítiumion-akkumulátort egy kapacitív szuperkondenzátorral helyettesítették, mely rövid töltés után percekig el tudja látni árammal a készüléket. A 1952g-bf ennek segítségével - a kommunikációs dokkoló áramellátásától függően - 15-25 másodperc alatt teljes kapacitást képes elérni, és percenkénti 5 leolvasással számolva akár 25 percig is üzemeltethető. A karbantartásmentes, jó hatásfokkal és nagy ciklusszámmal üzemelő, környezetbarátabb technológia ráadásul lényegesen tartósabb, a töltések során a kondenzátorok nem használódnak el úgy, mint a konvencionális energiatárolók, így nem is szorulnak időközönkénti cserére, nagyban csökkentve a szervizigényt és az üzemeltetés teljes költségét.
A Honeywell Xenon XP 1952g-bf vonalkódolvasóval ezen felül a feltekeredő, elakadó kábelköteg is a múlté, felhasználója akadálytalanul mozoghat a dokkolótól akár 10 méter távolságra is. A vezeték nélküli adatátvitelt az alacsony áramfelvételű Bluetooth 4.2 szabvány szolgáltatja, ha viszont a dokkoló hatótávon kívül esik, az XP 1952g-bf batch-módban is használható. Ilyen esetekben az eszköz a beolvasott vonalkódokat és fényképeket saját memóriájában (RAM vagy Flash) tudja tárolni, és azokat a Bluetooth csatlakozás helyreálltával tölti át a hoszt rendszernek.

Az összesen 220 grammos súlyú Xenon XP 1952g-bf szkenner ergonómiai szempontok alapján kialakított, kényelmes fogást lehetővé tevő pisztolynyeles markolata elősegíti a pontos célzást és hozzájárul ahhoz, hogy egy egész műszakon át tartóan használni lehessen, fáradtság és a csuklók felesleges leterhelése nélkül. A leolvasás eredményéről LED és hangjelzés ad visszajelzést a felhasználónak, a telefonoknál megszokott rezgő funkció pedig már akkor is egyértelmű visszacsatolást ad, ha zajos környezetben használná a készüléket.
A Honeywell Xenon XP 1952g-bf vonalkódolvasó a kommunikációs dokkoló multi-interfész csatlakozójával minden nehézség nélkül összekapcsolható informatikai rendszerekkel vagy a kasszánál elhelyezett POS terminállal: USB, RS-232, billentyűzet vagy RS-485 porton keresztül is csatlakoztatható a fennálló rendszerhez, és ehhez csupán az adott kábelt szükséges kicserélni.
A robosztus Xenon XP 1952g-bf tokozása az IP42-es szabványnak felel meg, így a véletlenül ráfröccsenő víztől nem károsodhat, ütésállóság szempontjából pedig a kategória egyik legmasszívabb készüléke. 2 méter magasról akár 50 alkalommal is leejthető betonkeménységű felületekre anélkül, hogy bármiféle sérülés keletkezne rajta, fél méter magasról pedig akár 2000 ejtést is sértetlenül vészel át.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Xenon Performance 1952G-BF Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)