Betöltés...

Mini kém eszköz detektor, T13, rejtett kamerák, RF, GPS, infravörös, autonómia 25 óra

Ár: 17.242 Ft

"Úgy érzi, hogy nagyobb biztonságot és ellenőrzést kell biztosítania a környezet felett? A T13 többfunkciós érzékelő az Ön diszkrét szövetségese a nem kívánt megfigyelés elleni küzdelemben. Ez a kompakt és könnyen használható eszköz segít gyorsan azonosítani a rejtett szobákat és egyéb eszközöket szállodákban, öltözőkben, irodákban vagy akár saját otthonában."
                                                                                       


Több eszköz észlelése: Ez az érzékelő képes azonosítani az 1.2G/2.4G/5.8G vezeték nélküli kamerákat, láthatatlan mikrokamerákat, vezeték nélküli audio elfogókat, test- és telefonhallgató eszközöket, GSM/CDMA/DECT audio- és videoforgató eszközöket és még sok mást.


Frissített chip: Termékeink új, frissített mikroprocesszorral vannak felszerelve, amely intelligensebbé és pontosabbá teszi az érzékelő működését, erőteljes interferenciagátló képességgel, ultrahosszú érzékelési tartománnyal, teljes jelfelhalmozódással és algoritmussal, valamint hosszú akkumulátor-élettartammal.



● RF jelérzékelés: aktív RF hibaadók, például adókamerák, GPS nyomkövetők és vezeték nélküli hanghibák észlelésére szolgál.
● Kamera detektor és kamera helye: új infravörös lézerszkennelési technológiával, egyszerű vizuális ellenőrzéssel a rejtett kamerák megtalálásához
● Mágneses mező észlelése: széles körben használt mágneses GPS nyomkövetők megtalálása, amelyek nem igényelnek GPS-t. Alkalmas egyének vagy szakemberek számára.

Diszkrét és hordozható kialakítás:
● A T13 érzékelő kis méretének köszönhetően könnyen magával viheti, bárhová is van rá szüksége. Diszkréten megvizsgálhatja környezetét anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet.
Könnyen használható:
● Az érzékelő működtetéséhez nincs szükség fejlett műszaki ismeretekre. A könnyen követhető utasítások segítenek a készülék hatékony használatában az első használattól kezdve.
Gyors riasztás:
● Amikor a T13 rejtett kamerát észlel, tiszta hang- és fényjelzésekkel figyelmezteti Önt. Azonnal reagálhat a magánélet védelme érdekében.
További előnyök:
● Újratölthető akkumulátor: A T13 belső akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszan tartó használatot anélkül, hogy mindig áramforrást kellene keresnie.
● Tartós konstrukció: Bár kompakt, az érzékelő tartós anyagokból készül, hogy idővel optimális teljesítményt nyújtson.
                                                                                     


Méretek: 90 mm x 42 mm x 15 mm


Súly: 50 g


Akkumulátor: 300 mAh


Töltési idő: 2 óra


Munkaidő: 8 óra


Interfész: USB




Mellékelt tartozékok: USB kábel, felhasználói kézikönyv



"A T13 többfunkciós érzékelővel visszanyerheti az irányítást a magánélete felett! Tegye a kosarába még ma, és élvezze a magánéletet, bárhol is legyen."*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegilletéket tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kém eszköz detektor, T13, rejtett kamerák, RF, GPS, infravörös, autonómia 25 óra" című hirdetést látja. (fent)