Betöltés...

Kémeszköz detektor, EJ PRODUCTS AK500, rejtett kamerákat, mikrofonokat, GPS lokátorokat, felvevőket, 25 órás autonómia, kémellenes, hordozható

Ár: 21.779 Ft

Az EJ PRODUCTS AK500 érzékelője ideális azok számára, akik értékelik magánéletüket, és szeretnék biztosítani, hogy személyes adataik biztonságban maradjanak. Tökéletes szakemberek, üzleti utazók és bárki számára, aki aggódik az esetleges jogosulatlan lehallgatás vagy jelek miatt.
 
Akár otthon, akár az irodában vagy útközben tartózkodik, vezeték nélküli jelérzékelőnk megbízható védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés és jelek ellen. Használja nappalijában, irodájában, szállodai szobájában vagy bármely más helyen, ahol az adatvédelem prioritást élvez.
 
Védje magánéletét vezeték nélküli jelérzékelőnkkel, kémelhárító képernyővel (akkumulátoros). Maradjon biztonságban a kíváncsiskodó szemektől és a lehetséges jelektől.
 
Vegye át az irányítást az adatvédelem felett és élvezze a nyugalmat vezeték nélküli jelérzékelőnkkel. Letisztult kialakításával és fejlett funkcióival tökéletes megoldás az adatok védelmére. személyes és biztonságos környezet biztosítása.
 
A beépített kijelzővel rendelkező érzékelőnk lehetővé teszi a jelek egyszerű figyelését és észlelését az 5 GHz-es frekvenciatartományban.
 
Ez a mobiltelefonhoz készült multifunkciós érzékelő célja a személyes adatok magánéletének és biztonságának védelme. Segítségével azonosíthatja és felügyelheti a vezeték nélküli jeleket az 5 GHz-es frekvenciatartományban, így megakadályozhatja az illetéktelen hallgatást és a nem kívánt jeleket.
 
Funkciók:
Ideális azok számára, akik értékelik magánéletüket, és szeretnék biztosítani, hogy személyes adataik biztonságban maradjanak. Alkalmas szakemberek, üzleti utazók és bárki számára, aki aggódik az esetleges lehallgatás vagy nem kívánt jelek miatt.
- Akár otthon, akár az irodában vagy útközben tartózkodik, vezeték nélküli jelérzékelőnk megbízható védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés és a nem kívánt jelek ellen. Használja nappalijában, irodájában, szállodai szobájában vagy bármely más helyen, ahol az adatvédelem prioritást élvez.
- Ellenőrizze magánéletét és élvezze a nyugalmat vezeték nélküli jelérzékelőnkkel. Letisztult kialakításának és fejlett funkcióinak köszönhetően tökéletes megoldás az adatok védelmére. személyes és biztonságos környezet biztosítása.
 

 
Műszaki adatok:
- Anyag: ABS + ötvözet bevonattal
- Méretek: kb. 9 cm x 3,5 cm x 1,2 cm
- Érzékelési frekvenciasáv: 1MHz-6,5GHz
- Hatótávolság: 10 m
- Üzemi feszültség: 5V
- Nettó tömeg: 30g
- Termék akkumulátor: 3.7V / 220mAh lítium-polimer akkumulátor
- Üzemidő: 25 óra
-Készenlét: 30 nap
- Tápegység töltéshez: DC5V/A
 
Funkciók:
1. Intelligens jelérzékelő funkció
2. Tükröződés a tükörben vörös fényben
3. Smart Touch riasztási funkció
4. Fényérzékelési funkció infravörös éjszakai látással
5. GPS-érzékelés erős vezeték nélküli mágneses teljesítménnyel

 
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kémeszköz detektor, EJ PRODUCTS AK500, rejtett kamerákat, mikrofonokat, GPS lokátorokat, felvevőket, 25 órás autonómia, kémellenes, hordozható" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések