Betöltés...

Professzionális érzékelő rejtett kamerák, mikrofonok, GPS helymeghatározó - G319

Ár: 22.690 Ft

Unod már, hogy a rejtett kamerák, a lehallgató eszközök és a nem kívánt nyomkövetés miatt veszélyezteted a magánéletedet? A Spionescus G319 azért van, hogy forradalmasítsa a biztonsági élményt. A fejlett technológiával gyártott többfunkciós érzékelőt úgy tervezték, hogy bármilyen adatvédelmi problémát megoldjon, biztosítva a nyugalmat különböző körülmények között.

- Felismeri a rejtett Wi-Fi kamerákat 5 cm és 10 m között
- Azonosítja a káros elektromágneses sugárzás szivárgását a háztartási készülékekből
- Véd az illetéktelen GPS nyomkövetők ellen
- Ideális bizalmas találkozókhoz, szállodákhoz, autókhoz, öltözőkhöz és egyebekhez
- Nagyon érzékeny és megbízható teljesítmény
- Akkumulátor élettartama: 15 óra folyamatos működés
- Elegáns és tartós kialakítás gumírozott bevonattal




Tapasztalja meg a nyugalmat:
A G319 segítségével átveheti az irányítást adatai felett. különböző forgatókönyvekben. Akár otthon, akár az irodában, nyaraláson vagy akár az autóban tartózkodik, ez az érzékelő garantálja a nem kívánt lehallgatás, rejtett kamerák és GPS-lokátorok elleni védelmet. A vezeték nélküli, CDMA, GSM, GPRS és rádiójelek észlelésének képességével biztos lehet benne, hogy helyiségei biztonságosak. A személyes és a szakmai távol van a kíváncsiskodó szemektől és fülektől.

Kompakt és hordozható
Kicsi és könnyű méretű, könnyen kirándulhat. A személyes adatok védelme és az üzleti információk biztonsága érdekében elengedhetetlen. Praktikus nyomkövetésgátló eszköz, amelyet érdemes magával vinnie, ha a szállodában vagy egy bérelt nyaralóban kell megszállnia. Azt is javasoljuk, hogy szkennelje be a fürdőszobában, a próbafülkében, a hálószobában, a nyilvános mellékhelyiségben, a tárgyalóban a magánélet szivárgását. Jó eszköz a jármű átvizsgálására a nyomkövető által elrejtett nem kívánt GPS-nyomkövetők után.

CDMA detektálási képesség és nagy érzékenység
A vezeték nélküli érzékelő digitális vételi módot alkalmaz, amely képes érzékelni a CDMA jelet az érzékelési frekvenciatartomány kiszélesítésével és az érzékenység javításával, míg a normál érzékelők erre nem képesek. Ez a termék nagyon érzékeny, így függetlenül attól, hogy milyen gyenge a jel, az érzékenységkapcsoló beállításával könnyen megtalálhatja.

Nincs szükség alkalmazásra, egyszerűen használható
Rejtett kameradetektor és egy nagyon hasznos és könnyen használható GPS detektor. Kompakt és könnyű, bárhová könnyen szállítható. Egy töltés elegendő 15 óra folyamatos munkához.


Védje egészségét és magánéletét.
Képes észlelni a háztartási készülékekből, például mikrohullámú sütőkből szivárgó káros elektromágneses sugárzást, valamint a munkakörnyezet vagy otthon, lakás közelében lévő bázisállomások sugárzását.

Többféle felhasználás
Használható irodákban, fontos üzleti tárgyalásokon, bizalmas találkozókon, otthonokban, fürdőszobákban, autókban, szállodákban, öltözőkben stb. Meg kell akadályozni a megfigyelésnek, lehallgatásnak és lehallgatásnak kitett különféle környezeteket. Az adatvédelem az egyik növekvő aggodalmunk. A kicsi és érzékeny vezeték nélküli jelérzékelő a legjobb választás.

Az Ön adatainak védelme, a mi prioritásunk
Egy olyan világban, ahol az Ön személyes adatait fenyegető veszélyek folyamatosan jelen vannak, az Ön biztonságának biztosítása globális prioritássá válik. Ugyanezekkel az aggodalmakkal találkozott? Úgy tűnik, hogy rejtett kamerák és rejtett lencsék vannak mindenhol, emlékeztetve minket arra, hogy személyes terünk nem biztos, hogy olyan biztonságos, mint szeretnénk. De ne féljen – a G319 jelérzékelő azért van itt, hogy újradefiniálja biztonságérzetét. Mint egy hordozható csoda, ez a továbbfejlesztett eszköz ultranagy érzékenységével, kompakt kialakításával és számos továbbfejlesztett chipfunkciójával felemelkedik az alkalomhoz, mindezt úgy tervezték, hogy megvédje azt, ami a legfontosabb: a magánéletét.



- Ultramagas érzékenység a pontos jelérzékeléshez
- Automatikus érzékelési mód a menet közbeni védelemhez
- Frekvenciaérzékelési tartomány: 1MHz-8000MHz
- Rádióérzékelés: 5cm-10m, dinamikatartomány: >73Db, érzékelési érzékenység: 73Db
- Detektálási érzékenység:

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális érzékelő rejtett kamerák, mikrofonok, GPS helymeghatározó - G319" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: