Betöltés...

Mini hangrögzítő rejtett kulcstartó mikrofonnal, hangaktiválás, MP3 lejátszó, szürke - SK005 - 32 GB

Ár: 15.384 Ft


**Fedezze fel a kulcstartó felvevőt – elegancia és teljesítmény a tenyerében!**

Kifinomult kialakítás: Ez a kulcstartó felvevő újradefiniálja a funkcionális eleganciát. Kompakt és sima textúrájú, így biztosan felkelti a figyelmet, bárhol is használja. A robusztus cinkötvözetből készült készülék nemcsak stílusos kiegészítő, hanem hosszú ideig tartós és megbízható társ is.

Könnyen használható: Csak egy gombra van szüksége minden fontos szó rögzítéséhez. Egy egyszerű gesztus, és készen áll a felvételre gond nélkül. Tökéletes azok számára, akik aktívak és mindig úton vannak.

Csúcstechnológia: Fejlett belső chipünkkel kulcstartó-rögzítőnk kivételes tisztaságú felvételeket ígér, még a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is. Soha nem fog lemaradni egyetlen lényeges hangról sem.

Tisztaság bármilyen környezetben: A zajcsökkentő technológiának köszönhetően ez a kis óriás képes kiszűrni a nem kívánt zajokat. Pontosan rögzítsen minden szót, függetlenül a környező tömegtől.



Szakembereknek és a technológia szerelmeseinek: Ideális üzleti találkozókhoz, konferenciákhoz, interjúkhoz vagy akár gondolatainak rögzítéséhez. Ez a kulcstartó rögzítő kötelező darab mindenkinek, aki értékeli a mindennapi tárgyakba integrált intelligens technológiát.

Adj stílust az életedhez: Ez nem csak egy hasznos eszköz, hanem egy stílusnyilatkozat. Kicsi, elegáns és rendkívül praktikus, a kulcstartó felvevő segít szervezettnek és hatékonynak maradni, miközben stílusát változatlanul tartja.

Válassza az intelligenciát és az eleganciát! Ez a kulcstartó felvevő több, mint egy eszköz, ez egy alapvető kiegészítő, amely tökéletesen öltözteti a fejlett technológiát egy speciális kialakítással. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja!


*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini hangrögzítő rejtett kulcstartó mikrofonnal, hangaktiválás, MP3 lejátszó, szürke - SK005 - 32 GB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: