Betöltés...

Mini kémfelvevő, S26, 32GB, 180 óra tárhely, hangaktiválás, MP3, 30 napos készenlét, zajcsökkentés, fekete

Ár: 22.152 Ft


                                                                                            

Az S26 mini kémfelvevő 32 GB tárolókapacitással és elegáns fekete felülettel ideális társ azok számára, akik fontos pillanatokat szeretnének megörökíteni, vagy diszkréten szeretnék tartani az alapvető felvételeket.

Hosszabb akkumulátor-üzemidő: Nagy teljesítményű akkumulátorral ez a felvevő 35 órán keresztül folyamatosan rögzíthet, és készenléti üzemmódja akár 30 napig is tart. A több mint 180 órányi felvételi tárhelynek köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésére a fontos információk tárolására.



Folyamatos és intelligens felvétel: Ez a mini kémfelvevő támogatja az osztott automatikus felvételt és a hurokfelvételt, így nem marad le egyetlen fontos részletről sem. A kiváló hangminőségnek (1536Kbit PCM) köszönhetően a hangok kivételesen tisztán kerülnek rögzítésre. Opcionálisan engedélyezheti a hangfelvételt 50dB-es küszöbértékkel, így a készülék csak akkor rögzít, ha jelentős hangokat észlel.



Egyérintéses funkció: Egyetlen érintéssel elindíthatja vagy leállíthatja a felvételt, és a fájlok automatikusan megjelölik az időbélyeget a könnyebb kezelés érdekében. A LED-jelzőfények biztosítják, hogy mindig tisztában legyen a készülék állapotával.



Speciális lejátszási és biztonsági funkciók: Ez a felvevő nem csak felvételre, hanem lejátszásra is alkalmas. Támogatja az MP3, WMA és WAV formátumokat, és gyors előre és hátra lejátszási funkciókkal rendelkezik. Ráadásul áramkimaradás esetén a felvételek automatikusan mentésre kerülnek, így nem marad le egyetlen fontos tartalomról sem.

Hordozhatóság és sokoldalúság: A kábel lyukával ez a mini felvevő felakasztható a pénztárcájára, kulcsaira, mobiltelefonjára vagy hátizsákjára, biztosítva, hogy mindig kéznél legyen, amikor szüksége van rá.

Kiváló minőségű anyag: A tartós ABS anyagból készült és UV technológiával megmunkált készüléket úgy tervezték, hogy tartós legyen és zökkenőmentesen integrálódjon a környezetbe.

Az S26 mini kémfelvevővel megbízható és diszkrét eszközzel bármikor kiváló minőségű hangfelvételeket készíthet. Legyen szó üzleti megbeszélésekről, interjúkról vagy spontán ötletekről, ez az eszköz biztosítja, hogy soha ne maradjon le egyetlen lényeges pillanatról sem.

A csomag tartalma:
1* mini felvevő
1* fejhallgató
1* adatkábel
Felhasználói kézikönyv

Műszaki adatok:
Modell : S26
Szín: fekete
Felvételi formátum: WAV / MP3
Lejátszási formátum: MP3 / WMA / WAV
Akkumulátor: Li-ion
Akkumulátor kapacitása: 180Mah
Adatsebesség: 1536 Kbit
Felvételi idő: 20 óra
Készenléti idő: 30 nap
Töltési idő: 1,5 óra
Memória kapacitás: 32GB
Súly:16.2 g
Méretek: 14 * 25.5 * 59 mm*Ez a termék 0,15 összegű zöld bélyegzőt tartalmaz

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini kémfelvevő, S26, 32GB, 180 óra tárhely, hangaktiválás, MP3, 30 napos készenlét, zajcsökkentés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: