Betöltés...

Digitális felvevő hangaktiválással, EJ PRODUCTS, L357, 64 GB, autonómia 20 óra, lejátszás 35 óra, MP3 lejátszó funkció, zajszűrés, fekete

Ár: 25.077 Ft


Bemutatjuk az L357 fejlett digitális hangrögzítőt. Az elegancia és a funkcionalitás szimbiózisaként ez a készülék teljesen újradefiniálja a hangfelvétel paradigmáját, új mércét állítva a hangminőség és a sokoldalúság terén. A szakemberek, rajongók és bárki számára, aki páratlan hangrögzítésről álmodik, aprólékosan tervezett L357 a technológiai innováció és az intuitív kialakítás összessége.

Kiemelkedő elegancia és ergonómia
Kifinomult kialakításával az L357 digitális hangrögzítő kompakt, robusztus, mégis meglepően könnyű házával nyűgöz le. Apró, 9,91 X 3,05 X 1,27 cm-es méretei és mindössze 74 g-os súlya hihetetlenül hordozhatóvá teszi, míg matt felülete és fém gombjai kifinomultságot és tartósságot kölcsönöznek. Ez az eszköz nemcsak figyelemre méltónak tűnik, hanem ergonomikus és kényelmes is a hosszan tartó használat érdekében.

Kompromisszumok nélküli hangteljesítmény
A dinamikus zajszűrő mikrofonnal és az intelligens PCM zajcsökkentő technológiával felszerelt L357 minden hangrészletet lenyűgöző, 1536 kbps tisztasággal rögzít. A hangzás kristályos, függetlenül attól, hogy előadásokat rögzít nagy termekben, beszélgetéseket zsúfolt terekben, vagy spontán inspirációs pillanatokat. Az a képessége, hogy akár 20 méteres sugarú körben is tisztán rögzít, ideálissá teszi olyan szakemberek és diákok számára, akik nem akarnak lemaradni egyetlen fontos részletről sem.

Összehasonlíthatatlan technológiai előnyök
Hanggal aktivált felvétel (AVR): Optimalizálja a tárhelyet és a hatékonyságot azáltal, hogy automatikusan elindítja a felvételt hangérzékeléskor, kiküszöbölve a felesleges szüneteket.
Különböző felvételi módok: Alkalmazkodik az Ön igényeihez specifikus, lehetőséget biztosít a normál, ütemezett vagy szegmentált felvételhez.
Speciális lejátszás: Azonnali lejátszás gyors előretekeréssel, visszatekeréssel és ismétlődő A-B lejátszási lehetőségekkel, biztosítva a felvételek részletes és hatékony áttekintését.

Egyszerűsített fájlátvitel és -kezelés
A Windows és Mac rendszerekkel való univerzális kompatibilitás lehetővé teszi a felvételek egyszerű és gyors átvitelét a mellékelt Type-C kábelen keresztül. A fájlok rendszerezése intuitív, minden rekord időbélyeggel van ellátva a gyors és egyszerű keresés érdekében.

Bővítő kapacitás és akkumulátor-élettartam
A nagyvonalú, 64 GB-os belső memória lehetővé teszi, hogy órákig rögzítsen anélkül, hogy aggódnia kellene a tárhely miatt. Ezenkívül a 2500 mAh-s akkumulátor kiemelkedő akkumulátor-élettartamot biztosít akár 20 órányi felvétellel és 35 órányi lejátszással, így az L357 tökéletes társ a hosszú felvételekhez vagy lejátszási munkamenetekhez.

További funkciók a modern felhasználó számára
Beépített MP3-lejátszó: Terjessze ki Android-eszközének használatát a felvételeken túl, lehetővé téve, hogy kedvenc zenéit MP3, WAV, FLAC és egyebekben élvezhesse kiváló minőségű audioprocesszorral.
Fejlett jelszavas védelem: Védje nyilvántartásait és személyes fájljait egy robusztus biztonsági rendszerrel, amely csak a jelszó megadásával érhető el. Egyedülálló.

Forradalmi fejlesztések 2023-ban
Az L357 jelentős fejlesztésekkel érkezik: nagyobb színes TFT-kijelző a jobb navigáció és megtekintés érdekében, optimalizált menük az intuitív felhasználói élmény érdekében, valamint fejlett zajszűrő technológia a még tisztább és pontosabb felvételek érdekében.

Akár nemzetközi konferenciákon vesz részt, akár egyetemi előadásokat örökít meg, akár a kreativitás pillanatait dokumentálja, az L357 digitális hangrögzítő az a technológiai alaptermék, amely nem hiányozhat arzenáljából. digitális. Az L357 választása azt jelenti, hogy megbízható hangrögzítő partnert választunk, amely garantálja a kifogástalan hanghűséget, rugalmasságot és maximális hatékonyságot. Az L357 hozzáadása a rutinjához naponta, és minden hangpillanatot felejthetetlen emlékké alakít.

Miért válassza az L357 továbbfejlesztett digitális hangrögzítőt:

Kifinomult megjelenés: matt textúra, fém gombok
Nagyobb, tisztább színes TFT-kijelző
Optimalizált menüválasztás az intuitívabb navigációhoz
HD felvételi minőség 1536kpbs
64 GB extra tárhely
Zajszűrő mikrofon + Smart PCM zajcsökkentő technológia
Akkumulátor élettartama: 2500MAH akkumulátor, 2 óra töltési idő, 20 óra felvételi idő, 35 óra lejátszási idő
Hangvezérelt felvétel: 7 fokozatban állítható hangérzékenység
Több formátum: felvétel MP3 / WAV-ra, fájl letölthető lejátszásra számítógépen, mobiltelefonon, MP3-on stb.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Digitális felvevő hangaktiválással, EJ PRODUCTS, L357, 64 GB, autonómia 20 óra, lejátszás 35 óra, MP3 lejátszó funkció, zajszűrés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések