Betöltés...

Kulcstartó mini kémrögzítő, EJ products, Q36, 16 GB, 20 óra autonómia, 192 óra felvétel tárolás, hangaktiválás, MP3 funkció, fekete

Ár: 10.809 Ft


Forradalmasítsa a hangfelvétel és a zenehallgatás módját a Q36 digitális minifelvevővel

Kivételes hangteljesítmény kompakt csomagban
Fedezze fel a hang magával ragadó erejét a Q36 mini felvevővel, egy sokoldalú eszközzel, amely a mindennapi életben nélkülözhetetlen darab. Nem számít, milyen környezetben tartózkodik – legyen szó egy fontos interjúról, egy üzleti találkozóról, egy konferenciáról vagy akár egy élő koncertről – a Q36 kiváló minőségű hangfelvételeket biztosít, minden részletet kristálytisztává téve.

                                                                                   

Integrált MP3-lejátszó: Az Ön zenéje, bárhol, bármikor
A Q36 túllép a hangrögzítő hagyományos funkcionalitásán, stílusos MP3-lejátszóként szinkronizálva. A nagyvonalú, 16 GB-os belső memóriával a tárhely távoli gondolattá válik, így élvezheti kedvenc lejátszási listáit, és pontosan akkor játszhatja le a hangfelvételeket, amikor szüksége van rá.

Ultrahordozhatóság és diszkrét kialakítás
Innovatív, ultravékony, mindössze 10 mm vékony és mindössze 9 gramm súlyú kialakításával a Q36 újradefiniálja a hordozhatóságot. Akár kulcstartóként rögzíti, akár diszkréten a zsebében tartja, ez a mini felvevő készen áll arra, hogy dokumentálja hangbeli kalandjait anélkül, hogy magára vonná a figyelmet.

Fejlett technológia egy karnyújtásnyira



Azonnali felvétel: A BE/KI gomb egyszerű csúsztatása aktiválja a felvételt, így rugalmasan rögzítheti a fontos pillanatokat késedelem nélkül.


Optimalizált hangaktiválás: Ne pazarolja az akkumulátort és a helyet néma felvételekre. A Q36 automatikusan elindul, amikor hangot érzékel, és leáll, amikor csend uralkodik.


Hatékony memória és adatátvitel: Használja a Q36-ot USB-meghajtóként értékes adatainak átviteléhez, az OTG segítségével pedig minden eddiginél könnyebben hozzáférhet a felvételekhez Android-eszközökről.



Intuitív kezelés és rögzítési rugalmasság
Állítsa be a dátumot és az időt az audiofájlok hatékony rendszerezéséhez, és élvezze az akár 20 órányi folyamatos felvételt a robusztus 120mAh akkumulátornak köszönhetően. Ráadásul a Q36 megadja neked azt a szabadságot, hogy töltés közben is rögzíts, így soha nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.
Teljes csomag



Mini felvevő Q36, olyan eszköz, amely ötvözi az eleganciát a funkcionalitással


USB-kábel a gyors töltéshez és a könnyed adatátvitelhez


Fejhallgató a privát és magával ragadó hangélményért


Felhasználói kézikönyv, hogy gyorsan megismerkedjen a készülék összes funkciójával



K36: Nem csak hangrögzítő, hanem híd a hang világába
A tervezés, a teljesítmény és a sokoldalúság páratlan kombinációjával a Q36 mini digitális felvevő ideális választás azok számára, akik kivételes tisztasággal szeretnék rögzíteni és felfedezni a hangzás világát. Legyen szó felvételről, zenehallgatásról vagy hangátvitelről, a Q36 megbízható társa bárhol és bármikor. Tapasztalja meg a hang erejét teljesen új és szokatlan módon.


ELŐÍRÁSOK:



Szín: fekete


Belső memória 16 GB


Lejátszási formátum: WAV, MP3


Dátum- és időbélyegző


Hangaktiválás


Felvételi formátum: WAV 32/64/128/192/512/768/1024/1536 Kbps


Beépített mikrofon


Tápegység: beépített lítium akkumulátor 120 mAh 3.7 V


Töltési idő: ~2 óra


Folyamatos felvétel akkumulátorának élettartama: körülbelül 20 óra (32 Kbps minőség mellett) - a hangerőtől és a felvétel minőségétől függően változik


16 GB-os felvételi tárolókapacitás: körülbelül 192 óra (32 Kbps minőség) - a hangerőtől és a felvétel minőségétől függően változik


Felvételi távolság: 6-12 méter


Memóriakártyaként használható


Villogó piros fényjelző - jelzi a töltöttségi állapotot


Kék fény jelző - a teljes töltöttséget jelzi


Méretek: 34.5x35x10 mm


Súly: 9 g



A CSOMAG TARTALMA:



1 x Q36 mini felvevő


1 x USB tápkábel


1 x pár fejhallgató


1 x Felhasználói kézikönyv








Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kulcstartó mini kémrögzítő, EJ products, Q36, 16 GB, 20 óra autonómia, 192 óra felvétel tárolás, hangaktiválás, MP3 funkció, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések