Betöltés...

Digitális sztereó felvevő hangaktiválással, EJ Products, Q53, 32 GB, zajszűrés, beépített hangszóró, 16 óra autonómia, MP3 lejátszó

Ár: 16.988 Ft


Kiváló minőségű PCM 1536Kbps felvétel
--A Q53 továbbfejlesztett verziója érzékeny mikrofonnal és professzionális felvételi IC-vel van felszerelve, támogatja az 1536Kbps PCM felvételt, szuper tiszta rögzített hangot biztosítva.

Könnyen regisztrálható
--Egy billentyűvel elindíthatja vagy leállíthatja / mentheti a felvétel dátumáról és idejéről elnevezett fájlt. Időnaplózási funkció, amely megkönnyíti a fájlkezelést. Vesse el a bonyolult lépéseket, és rögzítsen fontos tartalmat bármikor, bárhol!

Az akkumulátor élettartama
--A beépített 230mAh újratölthető akkumulátorral akár 16 órányi folyamatos felvételt is támogat, miután 2 óra alatt teljesen feltöltődött. Alacsony akkumulátorvédelem
--Támogatja az adatvédelmi funkciót, automatikusan megtakarít, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Jelszavas védelem indításkor
--6 számjegyű jelszó, 1000000 kombináció. Jelszava nélkül senki sem tudná bekapcsolni a hangrögzítőt és meghallgatni a rögzített fájlokat. Alkalmas diákok, tanárok, idősek, üzletemberek, írók és bloggerek számára.

Hordozható hangrögzítő
-A rögzítő eszköz mérete mindössze 9,5 cm x 2,5 x 1 cm, súlya pedig körülbelül 25 gramm.
Fémtokkal ez a digitális felvevő akkora, mint egy hagyományos öngyújtó, és könnyen elfér egy táskában vagy zsebben.

A regisztrációs fájlok egyszerű kezelése
--Minden fájl neve év, hónap, nap, óra, másodperc, könnyen megtalálható az éppen regisztrált fájl. Lejátszás felvétel, könnyen használható, lejátszhatja vagy törölheti a felvételeket a felvevő eszközön. Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógéphez, majd töltés közben fájlokat tölthet fel vagy le.

Hanggal aktiválható hangrögzítő
--A digitális hangrögzítő automatikusan elkezdi a felvételt, amint a hang eléri a szintet, és leállítja a felvételt, ha nincs hang. Memóriaterületet takarít meg és lejátszást hallgat a felvételek csendes részének kihagyásával.

Idővezérlő a felvételhez
--Állítsa be, hogy egy adott időpontban kezdje el a felvételt, rugalmasan teljesítse az összes regisztrációs igényt, csak egy egyszerű beállításra van szüksége.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Digitális sztereó felvevő hangaktiválással, EJ Products, Q53, 32 GB, zajszűrés, beépített hangszóró, 16 óra autonómia, MP3 lejátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések