Betöltés...

Kitűzős mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, Q3 modell, 16 GB, hangaktiválás, 15 óra autonómia, 30 nap készenlét, 340 óra felvétel, kiváló felvételi minőség, egyedi és elegáns design, fekete

Ár: 19.679 Ft


Mini Spy jelvényfelvevő: diszkrét technológia és teljesítmény kéznél

Elegáns és funkcionális kialakítás: Ez a mini kémfelvevő jelvény ötvözi a finomságot a hatékonysággal. Kompakt és elegáns kialakításával tökéletesen illeszkedik bármilyen ruhához, ideális diszkrét felvételekhez különböző környezetekben.

Fejlett technológia egy karnyújtásnyira: Nagyvonalú, 16 GB-os memóriájával és 340 órás felvételi kapacitásával ez a készülék tökéletes a hosszan tartó felvételhez. Intelligens VOR rendszere biztosítja, hogy csak a fontos pillanatokat örökítse meg, így takarékoskodik az akkumulátorral és a tárolóval.

Kiváló hangminőség: A beépített HD mikrofonnal és 192 Kbps bitsebességgel rendelkező mini felvevő kivételes hangtisztaságot garantál. Zajcsökkentő technológiája tiszta felvételeket biztosít még zajos környezetben is.

Egyszerű és hatékony használat: Nagy teljesítményű, 120 mAh-s akkumulátorával akár 15 órányi aktív felvételt és akár 30 napos készenléti üzemmódot kínál. Könnyen használható egy egyszerű felvételi gombbal, ideális szakemberek, diákok és bárki számára, akinek megbízható és diszkrét felvevő eszközre van szüksége.



Válassza a Mini Voice Recorder Spy jelvényt: Ideális olyan helyzetekben, ahol a magánélet és a diszkréció kulcsfontosságú, ez a mini felvevő tökéletes megoldás annak biztosítására, hogy egyetlen fontos beszélgetés se kerülje el Önt. Kompakt, stílusos és hihetetlenül hatékony, ideális társ minden kihíváshoz.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget: A Mini Badge Spy Recorder arra vár, hogy minden beszélgetést értékes emlékké alakítson. Szerezd meg most, és mindig légy egy lépéssel előrébb!

Termék paraméterek:

Felvételi formátum: WAV
Szín: Fekete
Belső memória: 16GB
Tok anyaga: Cinkötvözet
Regisztráció: 340 óra folyamatos felvétel
Autonómia: 15 óra
Készenlét: 30 nap
Rögzítési távolság: 5 méter
Regisztrációs módszer: Egygombos felvétel
Mikrofon: Beépített HD mikrofon
Rekord bitsebesség: 192 Kbps
A termék súlya: körülbelül 52g
Akkumulátor: 120mAh lítium akkumulátor

Kiemelkedő tulajdonságok:

Hangrögzítő engedélyezve (automatikusan rögzít és szünetel)
Kiváló zajcsökkentő képesség
Több audio formátumot támogat: például MP3, WAV, WMA



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kitűzős mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, Q3 modell, 16 GB, hangaktiválás, 15 óra autonómia, 30 nap készenlét, 340 óra felvétel, kiváló felvételi minőség, egyedi és elegáns design, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések