Betöltés...

Kulcstartó mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, S22, 16 GB, MP3, hangaktiválás, fekete

Ár: 20.867 Ft

Változtasson minden pillanatot felejthetetlen hallási emlékké! Az EJ PRODUCTS büszkén mutatja be az S22 digitális felvevőt – az Ön szövetségesét. Tökéletes ahhoz, hogy minden szót kristálytisztán rögzítsen. Akár diák, aki előadásokat szeretne rögzíteni, akár újságíró, aki a legkisebb részleteket keresi, vagy egyszerűen valaki, aki szeretné megőrizni az Ön számára kedves beszélgetéseket, a Mini Recorder S22 ideális megoldás minden igényére. regisztráció.

 


 
Kifogástalan hangminőség
Fejlett zajcsökkentő technológiák: A készülék két kifinomult zajcsökkentési módszerrel van felszerelve, amelyek kiküszöbölik az interferenciát és a háttérzajt, így kristályos felvételeket biztosítanak.
Hi-Fi HD hang: A 192 Kb/s mintavételi frekvenciának és a teljes 360°-os rádión történő hangfelvételnek köszönhetően a hang minden részlete pontosan rögzíthető.
 
Hatékony fájlkezelés: A felvételek rendezésének és kategorizálásának képességével a keresésük és lejátszásuk egyszerű és gyors folyamattá válik.
 


 
Kivételes autonómia
Hosszú üzemidejű akkumulátor: Egyetlen töltéssel a készülék akár 20 órán keresztül folyamatosan működik, és akár 60 órán keresztül készenléti állapotban maradhat, így nincs szükség gyakori töltésre. A töltési idő körülbelül 60 perc.
Intelligens energiatakarékosság: A hangvezérelt felvételi mód biztosítja, hogy az akkumulátor ne merüljön le feleslegesen, és csak hang észlelésekor rögzítsen.
 
Fejlett és könnyen használható funkciók
Egyszerű és gyors regisztráció: Az intuitív kialakításnak köszönhetően a felvételek indítása és mentése egyszerű, egyetlen gombnyomással elvégezhető.
Több felvételi mód: A normál mód mellett a készülék hangvezérelt módot is kínál, amely automatikusan elindítja a felvételt, amikor hangot észlel.
 
Modern, elegáns és funkcionális kialakítás
Esztétikus és pragmatikus megjelenés: Alapvető funkciói mellett a készülék stilizált kulcstartóként is megjelenik, amely ötvözi a hasznosságot az esztétikával.
Maximális hordozhatóság: Kompakt méretének és ergonomikus kialakításának köszönhetően ideális zsebben, hátizsákban vagy akár kulcsokra akasztva is.
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kulcstartó mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, S22, 16 GB, MP3, hangaktiválás, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések