Betöltés...

Mini Recorder Spy, 16GB, EJ TERMÉKEK, S26, hangaktiválás, MP3, készenlét 30 nap, zajcsökkentés, fekete

Ár: 22.429 Ft

Az S26 mini kémfelvevő 16 GB tárolókapacitással és elegáns fekete felülettel ideális társ azok számára, akik fontos pillanatokat szeretnének megörökíteni, vagy diszkréten szeretnék tartani az alapvető felvételeket.
 
Ezért érdemes ezt az eszközt választania:
 
Folyamatos és intelligens felvétel: Ez a mini kémfelvevő támogatja az osztott automatikus felvételt és a hurokfelvételt, így nem marad le egyetlen fontos részletről sem. A kiváló hangminőségnek (1536Kbit PCM) köszönhetően a hangok kivételesen tisztán kerülnek rögzítésre. Opcionálisan engedélyezheti a hangfelvételt 50dB-es küszöbértékkel, így a készülék csak akkor rögzít, ha jelentős hangokat észlel.
 

 
Egyérintéses funkció: Egyetlen érintéssel elindíthatja vagy leállíthatja a felvételt, és a fájlok automatikusan megjelölik az időbélyeget a könnyebb kezelés érdekében. A LED-jelzőfények biztosítják, hogy mindig tisztában legyen a készülék állapotával.
 
Hosszabb akkumulátor-üzemidő: Nagy teljesítményű akkumulátorral ez a felvevő 20 órán keresztül folyamatosan rögzíthet, és készenléti üzemmódja akár 30 napig is tart. A több mint 90 órányi felvételi tárhelynek köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésére a fontos információk tárolására.
 
Kiváló minőségű anyag: A tartós ABS anyagból készült és UV technológiával megmunkált készüléket úgy tervezték, hogy tartós legyen és zökkenőmentesen integrálódjon a környezetbe.
 
Hordozhatóság és sokoldalúság: A zsinór lyukával ez a mini felvevő felakasztható a pénztárcájára, kulcsaira, mobiltelefonjára vagy hátizsákjára, biztosítva, hogy mindig kéznél legyen, amikor szüksége van rá.
 
Speciális lejátszási és biztonsági funkciók: Ez a felvevő nem csak felvételre, hanem lejátszásra is alkalmas. Támogatja az MP3, WMA és WAV formátumokat, és gyors előre és hátra lejátszási funkciókkal rendelkezik. Ráadásul áramkimaradás esetén a felvételek automatikusan mentésre kerülnek, így nem marad le egyetlen fontos tartalomról sem.
 

 
Az S26 mini kémfelvevővel megbízható és diszkrét eszközzel bármikor kiváló minőségű hangfelvételeket készíthet. Legyen szó üzleti megbeszélésekről, interjúkról vagy spontán ötletekről, ez az eszköz biztosítja, hogy soha ne maradjon le egyetlen lényeges pillanatról sem.

 
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini Recorder Spy, 16GB, EJ TERMÉKEK, S26, hangaktiválás, MP3, készenlét 30 nap, zajcsökkentés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: