Betöltés...

Kém hangrögzítő az autókulcsban elrejtve, hangaktiválás, 64 GB memória mellékelve

Ár: 31.361 Ft

64 GB memória mellékelve és kompakt méret
A kulcstartó-rögzítő memóriája 64 GB, amely több mint 24 órányi folyamatos felvételhez elegendő helyet biztosít, és akár 375 órát is tárol hangfájlként. Mp3-lejátszóként, de USB-memóriameghajtóként is használható. A 64 GB-os hordozható felvevő egyedi kialakítású, ami különbözik a hasonló hangrögzítőktől.
 
 Kiváló minőségű felvétel és háromlépcsős zajcsökkentés
A hangrögzítő kiváló minőségű felvevő mikrofonokkal rendelkezik, intelligens dinamikus zajcsökkentéssel, valamint a digitális PCM technológiának és a háromfokozatú zajcsökkentési módnak köszönhetően professzionális hangrögzítő lehet, zajmentes felvételeket és 360 ° -os panorámafelvételeket biztosítva, így valóban teljes hangzást biztosít, tiszta és természetes. Könnyedén élvezheti a tiszta felvételeket és lejátszásokat.
 
Egygombos működtetés és időbélyeg funkció felvételkor
Állítsa a kapcsolót az "ON / Rec" állásba a felvétel elindításához, majd körülbelül 5 másodperc múlva váltson "OFF / Save" állásba a felvételek mentéséhez. Minden felvételnek van egy időbélyege, hogy a rögzített fájlok könnyen és gyorsan megtalálhatók legyenek a számítógépen.
 
FIGYELEM!!: A számítógép csatlakoztatása a fájlok kezelésének előfeltétele.
 
Hangaktiválási funkció
A hangaktiválási funkció bekapcsolásakor a hangrögzítő automatikusan elkezdi a felvételt, és 7 hangaktiválási szint közül választhat, ami csökkenti az alacsony intenzitású hangokat, és megtakarítja az elfogyasztott villamos energia mennyiségét és az elfoglalt memóriaterületet.
Tipp: A hangaktiválás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Ha használnia kell ezt a funkciót, kérjük, engedélyezze a kézikönyv szerint.
 
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kém hangrögzítő az autókulcsban elrejtve, hangaktiválás, 64 GB memória mellékelve" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: