Betöltés...

Hordozható levegőminőség-ellenőrző monitor, 8 az 1-ben, Invincio, CO2 szén-dioxid detektor, TVOC illékony vegyületek, HCHO-formaldehid, szennyező részecskék koncentrációja PM1.0, PM2.5, PM10,

Ár: 23.114 Ft

A 8 az 1-ben levegőminőség-ellenőrző valószínűleg a legátfogóbb levegőminőség-ellenőrző érzékelő a piacon, amely kis mérete miatt hordozható is, levegőminőség mérésére szolgál, és a következő szennyező anyagok szintjét érzékeli:

Szén-dioxid (CO2)
Formaldehidek (HCHO)
Illékony szerves vegyületek (TVOC)
Szuszpendált mikrorészecskék - szmog (PM 1.0, PM2.5; PM10)
A készülék jellemzői:

Levegő hőmérséklete és páratartalma otthonunkban vagy irodánkban
Az akkumulátor élettartama több mint 8 óra
Nagy színes kijelző, amely mind számokban, mind a folyosón jelzi a levegőminőséget a zöldtől a tiszta levegőig a veszélyes pirosig
Az ultrakompakt és könnyű megoldást bárhová magával viheti, nyaralásra, autójába vagy munkahelyére 
Hangjelzés, ha a levegő károsodik
A monitor nagy teljesítményű érzékelőkkel rendelkezik a paraméterek felügyeletéhez, és beépített ventilátorral rendelkezik, amely összegyűjti a levegőt a területen, és mindig áthalad a monitor belsején, így lehetővé teszi a fent felsorolt szennyező anyagok valós idejű ellenőrzését, pontos eredményekkel.

A készülék ideális az étkezdék, éttermek, iskolák, irodák, üvegházak, gyárak, szállodák, kórházak stb. Levegőminőségének ellenőrzésére. Megjegyzés: A levegő folyamatosan változik , a mért eredményeket egyidejűleg befolyásolja, kérjük , összpontosítson a hosszú távú  (60 percnél hosszabb) mérésekre, hogy következtetést kapjon az általános környezet levegőminőségéről.

 

A CO2-szint érzékelése infravörös érzékelővel történik
A PM-szint érzékelése lézeres érzékelővel történik
A TVOC szintjét félvezető technológiai érzékelővel érzékelik
A HCHO szint érzékelése félvezető technológiájú érzékelővel történik
A szennyezés akkor is létezik, ha figyelembe vesszük, hogy otthonunkban vagy irodánkban védve vagyunk, és az emberek egészségére gyakorolt hatásai aggasztótól nagyon súlyosig terjedhetnek. Ezek közé tartozik a csökkent termelékenység, a légzőszervi problémák, például az asztma, a gyulladás, a csökkent tüdőfunkció, a rák és a halál.

Hőmérséklet és páratartalom
A levegőminőség fontos elemei, részben a kényelem miatt. De a magas hőmérséklet és páratartalom más következményekkel jár. A nedvesség következtében penész alakulhat ki, és a magas hőmérséklet kedvez a vegyi anyagok különböző termékekből történő felszabadulásának sebességének.


Melyek a leggyakoribb szennyező anyagok otthonunkban?
A levegőminőséget befolyásoló számos szennyező anyag az épületen belüli forrásokból származik, bár néhányat kívülről is vonzanak. A leggyakoribbak a következők:
• Illékony szerves vegyületek (VOC-k) - olyan szerves vegyi anyagok, amelyeket gázként bocsátanak ki, és hozzájárulnak a rossz levegőminőséghez. A tipikus források közé tartoznak a tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, légfrissítők, párátlanítók.
• Formadelhid (HCHO) - színtelen gáz, csípős szaggal, bizonyított rákkeltő hatással, és a szennyező anyaggal való hosszan tartó érintkezés allergiás reakciókat, valamint kiütéseket, orrvérzést, asztmát vagy más légzési problémákat okozhat. A következő módon keletkezik és jut be lakásunkba vagy munkaterületünkbe:
- Az aszpartám lebontása a testünkben
- Kémiai vegyületeket tartalmazó hajfestékek, körömlakk,
- Préselt fa vagy forgácslap bútorok, amelyek körülvesznek minket
- Higiénia, tisztítószerek vagy elektronikus cigaretták
• Szén-monoxid – a VOC-kkal ellentétben lehetetlen szagolni, ízlelni vagy látni. Alacsony és mérsékelt koncentrációban fáradtságot, mellkasi fájdalmat vagy látászavarokat okozhat. Nagy koncentrációban végzetes lehet. A források általában generátorok, kazánok vagy kemencék, amelyeket nem megfelelően karbantartanak.
Mikrorészecskék (PM) - Mind beltéren, mind kültéren megtalálható részecskék szilárd és folyékony anyagok keveréke, amelyek a levegőben vannak, például por, pollen, füst és korom. Különböző méretűek, de a legaggasztóbbak a legkisebbek, amelyek akár 10 mikronnál is kisebbek lehetnek (PM1; PM2,5; PM10). Belélegezhetők, ami befolyásolja a tüdőt és a szívet. A kívülről érkező részecskék, amelyek például építkezés vagy fosszilis tüzelőanyagok elégetése során keletkeznek, természetes vagy mechanikus szellőzéssel jutnak be az épületekbe. A beltérben kandallók, dohányzás vagy egyéb tevékenységek állíthatók elő.


Mindez fontos kérdésekhez vezet

- Hogyan mérhetem a levegő minőségét?

- Mit lehet levegőminőségi vizsgálatnak alávetni?

- Milyen részecskéket vizsgálhat, még a kisebbeket is, mint például a PM 1.0

Válasz?

A 8 az 1-ben érzékelő méri és lefedi az egészségre hatással lévő szennyező anyagok és vegyületek teljes skáláját.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hordozható levegőminőség-ellenőrző monitor, 8 az 1-ben, Invincio, CO2 szén-dioxid detektor, TVOC illékony vegyületek, HCHO-formaldehid, szennyező részecskék koncentrációja PM1.0, PM2.5, PM10," című hirdetést látja. (fent)