Betöltés...

Tesla TSL-SEN-SIREN intelligens sziréna

Ár: 17.030 Ft

Ha otthonában történik valami, ami kárt tehet Önben vagy megrongálhatja a tulajdonát, a TESLA okos sziréna felhívja figyelmét a veszélyre. És nem csak hangjelzéssel, hanem megkülönböztető fényjelzéssel is értesít.
Termékleírás
Jellegzetes hangVeszély esetén a TESLA okos sziréna 100 dB-es hang- és fényjelzést használ, amelynek hangereje egy helikopteréhez hasonlítható.
Kölcsönös kommunikációA ZigBee protokoll lehetővé teszi, hogy az okos eszközök kommunikáljanak egymással. Ez azt jelenti, hogy például ha a füstérzékelő füstöt érzékel, akkor riasztja a TESLA okos sziréna, amely hanggal jelez.
Minden elérhető az alkalmazásbanNem kell otthon lennie ahhoz, hogy tudja, valami baj van. A telefonján lévő okos alkalmazás folyamatos tájékoztatást ad.
Az eszközök kommunikálnak egymássalA TESLA okos sziréna a ZigBee protokollnak köszönhetően értesül a veszélyről, amelyen keresztül az okosotthon eszközök egymáshoz csatlakoznak. Többek között értesítést kap okostelefonján vagy tabletjén, amelyet egyszerűen csatlakoztathat ezekhez az eszközökhöz.
Minden az Ön irányítása alattA sziréna kezelése nem bonyolult. Mindent szemmel tarthat az alkalmazáson keresztül, amelyet egyszerűen letölthet és telepíthet. Az alkalmazás Android és iOS eszközökkel egyaránt kompatibilis. A szirénát tetszés szerint állíthatja be. A riasztó 100 dB-es hangjelzést bocsát ki.
Mindenre készen állA sziréna tartós anyagból készült, így ellenáll a kedvezőtlen körülményeknek is.
Jól kijön az okos asszisztensekkelA TESLA okos sziréna a Google Assistant és az Amazon Alexa okos személyi asszisztensek segítségével vezérelhető. Megértik a hangparancsokat, és így maguk is képesek bekapcsolni és vezérelni bármilyen okosotthon eszközt.
ZigBee protokollAz eszköz egy olyan csoportba tartozik, amely a ZigBee protokollt használja, amellyel az eszközök kommunikálnak egymással. Az eszközök megfelelő működéséhez szükséges, hogy a TESLA Smart Zigbee Hub központi egység az okosotthon része legyen. Ez egy közös hálózatot hoz létre az eszközök számára, és lehetővé teszi számukra az egymással való interakciót. Ha például a páratartalom-érzékelő megnövekedett értéket érzékel, a TESLA Smart Zigbee Hubon keresztül automatikusan értesíti a párátlanítót, amely elindul.
Akkumulátor - 3,7 V-os lítium akkumulátor (beépített tartalék akkumulátor)Akkumulátor működési ideje - kb. 24 óraÁramfelvétel - 12 V (hálózati adapter)Üzemi hőmérséklet - -10‒55 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság - ≤90 % RHMéretek - Ø80 x 34,5 mmCsatlakozás - ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Használati utasítás - Tesla Smart Sensor Siren.pdf (4.9 MB)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tesla TSL-SEN-SIREN intelligens sziréna" című hirdetést látja. (fent)