Betöltés...

Bresser 7004020GYE000 Füstérzékelő

Ár: 23.180 Ft

A BRESSER CO2 levegőminőség-figyelő megmutatja, mikor kell friss levegőt engedni otthonába vagy irodájába. Egyszerűen vessen egy pillantást az intuitív LED-kijelzőre, és tartsa szemmel a CO2-koncentrációt, a hőmérsékletet és a páratartalmat. Nem kell aggódnia amiatt, hogy emlékezzen a kritikus szén-dioxid szintre – az intuitív grafikus kijelző lineáris skálával és mosolygó arccal megmutatja a környezet levegőjének minőségét. A mérések pontosak, nagy felbontásúak és gyorsak.

A praktikus szén-dioxid riasztó figyelmezteti Önt, ha friss levegőt kell beengednie. Ha az alapértelmezett beállítás eltér az ideális beltéri klímától, beállíthatja a saját határértékét maximum 5000 ppm-ig. Az ébresztő funkció ezután egy egyszerű gombnyomással aktiválható. Az előre beállított határérték túllépése esetén a riasztás a CO2-koncentrációtól függően változó intenzitással szólal meg. A kijelzőn egy villogó nyíl szimbólum is megjelenik, emlékeztetve az ablakok kinyitására.

A páratartalom szintén fontos tényező, mivel a magas páratartalom penészképződést okozhat. Saját vizuális riasztást is beállíthat ehhez a leolvasáshoz, így tudni fogja, hogy a helyiség levegője túl száraz vagy túl nedves-e. Ha nem csak az aktuális értékeket szeretné látni, akkor egy praktikus memóriafunkció is rendelkezésre áll, amely megjeleníti az elmúlt 24 óra maximális és minimális értékeit, valamint az elmúlt 15 perc és 8 óra átlagos szén-dioxid koncentrációját. hőmérséklet és páratartalom. A készülék tápellátását hálózati adapter biztosítja a folyamatos működés érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bresser 7004020GYE000 Füstérzékelő" című hirdetést látja. (fent)