Betöltés...

Levenhuk Wezzer Air PRO DM40 Levegőminőség-érzékelő

Ár: 51.960 Ft

A Levenhuk Wezzer Air PRO DM40 Levegőminőség-érzékelő minőséget tud vinni a nagyvárosi életbe. A nagyvárosi levegő gyakran tele van káros kibocsátásokkal, amelyek építkezésekről, járművekből, gépekből, ipari parkokból érkeznek. Tonnányi részecskék bocsátanak abba a levegőbe, amelyet belélegzünk. Tekintve, hogy a tüdőben ezek a részecskék megülnek, allergiát, bronchitist vagy asztmát okozhatnak. Elkerülni ezeket nem lehet, azonban kordában tudja tartani azáltal, hogy ellenőrzi a levegőben lévő károsanyagok szintjét. Itt jöhet a képbe a Levenhuk Wezzer Air PRO DM40 segítsége. Az eszköz legfontosabb funkciója az, hogy méri a finom részecskék szintjét. Az érzékelő közepes, apró és nagyon apró részecskéket képes észlelni (PM10, PM2,5 és PM1,0). A második funkció a CO2-érzékelő. A széndioxid koncentrációja jelentősen megnő a szellőzés nélküli szobákban, ez pedig egészségkárosodáshoz és a teljesítmény visszaeséséhez vezet. Az eszköz olyan helyzetekről ad riasztást, amelyben a CO2-szint kritikusan veszélyessé válik az egészségre. Az eszköz két további funkciót kínál a mikroklíma felbecsléséhez: hőmérőt és páratartalom-mérőt. De található rajta óra és naptár is. Az információk tisztán láthatók a képernyőn, amely háttérfénnyel is rendelkezik. Az eszközt újratölthető akkumulátor működteti.A hálózati adapter (nem tartozék) szükséges az eszköz töltéséhez.
Viszont használhat okostelefon-töltőt is.Főbb jellemzők:CO2-érzékelő és levegőelemzőHőmérséklet- és páratartalom-mérő készülék beltéri mérésekhezA dátum és az idő állíthatóNagy számjegyek és fényes háttérvilágításÚjratölthető akkumulátorról működikA készlet a következőket tartalmazza:Levegőminőség-érzékelőMicro-USB-kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Levenhuk Wezzer Air PRO DM40 Levegőminőség-érzékelő" című hirdetést látja. (fent)